Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Wyświetlenie odpowiedzi
Poznań, czas pożegnan
Collapse
X
-
Prawdopodobnie do końca tygodnia nie będę miał dostępu do internetu więc gdyby ktoś miał jakies pytania to proszę o kontakt na teflon.
Przyjeżdżający proszeni są o wyposażenie się w śpiące worki lub inne podobne wyposażenie pseudo pościelowe. Jak ktoś ma materac to na wszelki wypadek też może wziąć.
Comment
-
-
E, to jakaś lipa normalnie jest! Żeby organizator żegnał się nie pijąc piwa i nie spędzając nocy ze współbiesiadnikami?
Ja prawdopodobnie będę pracować w Warszawie w tym czasie, ale to się okaże w piątek.
Na razie poczytam w napięciu ten pasjonujący wątek.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Toć chyba już wszyscy potencjalni się określili... wstępnie pewne decyzje zapadną dziś wieczorem
Poza tym deklaracja żegnającego się, że nie będzie sączył z nami piwa mogła odstraszyć niektórych... bo się okazać może, że trzeba będzie, dajmy na to tylko mleko pić, by Tobie smutno nie było w dwójnasób (bo to i do Warszawy... i piwa nie możesz...)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziToć chyba już wszyscy potencjalni się określili... wstępnie pewne decyzje zapadną dziś wieczorem
Poza tym deklaracja żegnającego się, że nie będzie sączył z nami piwa mogła odstraszyć niektórych... bo się okazać może, że trzeba będzie, dajmy na to tylko mleko pić, by Tobie smutno nie było w dwójnasób (bo to i do Warszawy... i piwa nie możesz...)
Comment
-
-
I nie zapomnij o jakieś luźnej etykietce."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Zatem.... ja plus młode pojawiamy się na bank. Bierma_stara raczej na bank nie dojedzie. Jak wieść gminna niesie pojawi sie i Olrus z rodzinką.
A Ty żegnany zarządź może coś jeszcze bo nic nie wiadomo. Domyślam się, że zaopatrzenie piwne we własnym zakresie bo o beczkę ciekawą trudno. Grill jakowyś jest na miejscu (wiem od Konego) więc i mięsiwa warto by przytargać - przeca na kłety nie będziemy na miejscu polować A i psy o smaku bananowym zapewne po polskiej wsi jeszcze się nie panoszą.Last edited by biermann; 2007-08-16, 15:34."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTak jak mówisz + skrzynka Noteckiego, o ile uda mi się takową zakupić."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
O której zasadniczo jest przewidywane oficjalne otwarcie pożegnania ? Biermowóz tak czy siak wybywa stosunkowo szybko z Puszczy ale z Olrusowozem planujemy zażyć jeszcze wody jeziornej w drodze do... więc nie chcielibyśmy się spóźnić."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Jak się okazało do samego końca nie było wiadomo o której się zacznie . Ale jak już się zaczęło było bardzo si. Ostatecznie na pożegnaniu pojawiły się następujące osoby Kasia i Kony, Basia i Arcy, Donata i Olrus, Kham i ja.. . oraz dzięki wyjątkowej uprzejmości Arcego (a bardziej też dzięki temu, ze nic nie pił) Bierma_stara, która została dowieziona po pracy.
Była tez spora grupa nieletnich płci przeciwnej na szczęście grupa ta była tak spora (sztuk 5) że wystarczająco zajęła się sama sobą.
Trunki wszelakie pojawiały się na stole od piw domowych Khama, przez zagranicę, małe, średnie i duże browary polskie.
Jedzenia także nie zabrakło, choć końcowa porcja grila przypominała już bardziej węgielki
Ci co nie dojechali niech żałują.
Basia, Arcy wasze"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziOstatecznie na pożegnaniu pojawiły się następujące osoby Kasia i Kony, Basia i Arcy, Donata i Olrus, Kham i ja.. .
Dopiero dalsza część zdania mi wszystko wyjaśniła, że wszystko po staremu(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment