No i dupa blada,ja wypadam-nie mam z kim zostawić psa
Spotkania w Piotrowicach - temat zbiorczy;-)
Collapse
X
-
Antoś, zapraszamy z Killerem. Gromit takich małych nie je
Po za tym, co to za impreza bez Ciebie - obiecuję, że nawet pozwolimy Ci pośpiewaćComment
-
halo, halo, tu Oka, tu Oka! /= dwa oka/
pojawiam się w ślad za monitem, a jeszcze chętniej pojawim się w Piotro, aleć musim babce wtrynić bachorki - pertraktacje jutro...
psa za radą Krzysia przywiążem do drzewa, jakby co.
chomika tyż.
muszę wszak Jaqbie w końcu oddać ultrapomarańćowe skarpetki z wielką czcią na dnie szafy przechowywane!!!**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
Hm,to bardzo miłe,ale naprawdę mam z psiakiem kłopot,bo w autobusie rzyga jak kot.Może przyjadę pociągiem,ale znowu te tobołki-sam nie wiem-muszę to przemyśleć.Comment
-
Jaqba - co to znaczy na chwilę, kurka, to impreza ma być, a nie wizyta u cioci na herbatkę
A wracając do spraw: zamówiłam Litovela i Svijany. Ile to wyniesie na głowę to się okaże, bo jeszcze nie wiem, ile osób w końcu będzie (Yemioły?) i kto od którego dnia, ale z racji tego, że nie są to koszta porażające (25-30 zł na łeb), to chyba możemy to jakoś przeboleć i na miejscu policzyć Jagoda, skoro wpada na herbatkę, zostanie policzona po 5 zł za 0,5 l
Co do żarcia: każdy coś na grilla niech zakupi, oczywiście jakieś warzywa też mogą być na sałaty. Nasza hacjenda zapewnia:
- naczynia i sztućce (czyste do czasu ich zabrudzenia przez użytkowników, potem już tylko brudne)
- tacki na grilla
- węgiel i podpałkę
- chleb
- musztardę
- papier toaletowy
- 2 kible (nie na wynos)
- namiot i karimaty dla niechcących spać na podłodze w domu
- wiejski klimat
Comment
-
My będziemy od piątku z Basikiem i Piotry, którym przytaszczymy popołudniem z Wrocławia, do niedzieli.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Ja będę od piątku. I chciałbym zarezerwować karimatę sztuk jeden. Czy w razie potrzeby w Piotrowicach jest spożywczak czynny w sobotę?Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Spożywczaki u nas na wsi nawet w niedzielę są czynne, do 14 chyba. W razie czego są jeszcze 2 rowery i można do Pełcznicy boczkiem, boczkiem (byle nie zygzaczkiem)
Kuba, czy Ty jeszcze będziesz w Lwówku przed imprezą? Bo prosiłam o plecak Lwówków, ale jeśli one są tylko w Piaście za 5 zł, to szkoda kasy - zadzwoniłabym do browaru i może by coś sprzedali na miejscu w normalnej cenie.Comment
-
Już we Wrocławiu jestem, ale przywiozłem sześć butelek (więcej nie dało się zmieścić). Czekają w lodówce do piątkuLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Lwówek miał w poniedziałek być w hurtowniach w całej Polsce, także może w 101 już jest dostępny.Last edited by Maggyk; 2010-07-20, 12:44.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment