Chyba, że w beczce już kwasior to mamy po 100 ml/łeb bo jeszcze buteleczkę (orydżinalna) wezmę jakby co.
Spotkania w Piotrowicach - temat zbiorczy;-)
Collapse
X
-
Mnie i Asi też nie będziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Zlotowy koźlak mej roboty w postaci mieszanki Kormorana jasnego i portera amberowskiego z peta wczoraj był jeszcze całkiem całkiem, tyle że słabo nagazowany.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czyli jest nadzieja na zdrowego, odgazowanego portera Mam przegazowaną Letnią Pindę, rezane będzie można robić Będzie to pierwszy Koźlak Kolendrowy, jak zasmakuje, to potestuję recepturę przy jakiejś zimowej warceComment
-
Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
-
Jezdem za jak najbardziej, mam nadzieje ze mi sie uda, ale sobotnie pozne popoludnie , i mala dygresja, "podpalacz lwowecki", nie bedzie mial mozliwosci, satysfakcji"ale sie jara", to nie jest zlot.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Właśnie dokonano degustacji portera, co se w beczce siedzi, i stwierdzono, że mu nic nie brakuje
Dostał strzała z butli CO2 i się gazuje. Niech moc będzie z nami."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Wychleja nam portera.Najwpierw go odgazowywali, teraz go gazujaDo tego to sadysci jacysHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
-
Comment
Comment