Spotkania w Piotrowicach - temat zbiorczy;-)
Collapse
X
-
-
Ale nabrał mocy ten porterek, ale nabrał"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Mial nabrac mocy, ale nie wyszlo bo zes sie podpial pod niego.
Sam beczulke rozpracowal, na maxa do bolu, nic im nie zostawie.
A pozniej , stworzyl nowy rodzaj jezyka, malo kto rozumial.
Bylo dobrze , tylko za szybko sie sciemnilo.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)Comment
-
Potwierdzam, strasznie nabrał mocy, w dodatku atakował znienacka
Dzięki wszystkim uczestnikom za mile spędzony czas, szkoda tylko, że wszyscy z wyjątkiem Chemmo przybyli tak późno i nie mogli nacieszyć się wczesnojesiennym słoneczkiem leżakując na trawce
P.S. Oprócz zapowiadanych w niniejszym temacie odwiedzili nas jeszcze Jaqba z Qbkiem i Tabletka z Carlbergiem, tak zapisuję gwoli dokumentacji wydarzeńComment
Related Topics
Collapse
-
Ze względu na zaistniałą sytuację IV Spotkanie Wielkopolskich Kapslarzy zostało odwołanie :/
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2020-03-12, 20:06 -
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam wszystkich.
Jeśli ktoś miałby czas i ochotę na spotkanie przy dobrym piwie,
będę w Krakowie od 19 do 23 czerwca.
Preferowane godziny: 10:00 - 18:00.-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
-
Channel: Belgia
-
-
No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
E. 12% wag.
A. 4, 8% obj.
Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment