Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik
Wyświetlenie odpowiedzi
Spotkania w Piotrowicach - temat zbiorczy;-)
Collapse
X
-
-
-
Basik chyba chodziło oto, że się zaszczepiła jakimiś drożdżami, albo też nie kumamLast edited by Pendragon; 2007-10-04, 13:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Co do soboty: przyjeżdża Maggyk i Art po słód, a ponieważ słód ciężki jest, to zostają do niedzieli
JAQBA i Qboland też będą. Jakby ktoś miał chęć na symboliczne piwko za zdrowie Slavoya oraz omówienie terminu oblewania jego zakotwiczenia w Piotrowicach, to zapraszam, ale będziemy mało pić i nudno musi być, żeby Slavoyowi nie było żal, że jest w pracy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo do soboty: przyjeżdża Maggyk i Art po słód, a ponieważ słód ciężki jest, to zostają do niedzieli
JAQBA i Qboland też będą. Jakby ktoś miał chęć na symboliczne piwko za zdrowie Slavoya oraz omówienie terminu oblewania jego zakotwiczenia w Piotrowicach, to zapraszam, ale będziemy mało pić i nudno musi być, żeby Slavoyowi nie było żal, że jest w pracyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziniech tym razem będzie świetnie.Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
było w pytkę (nie sądziłem że mogę tyle wypić )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Może w długi weekend zrobimy inaugurację sezonu grillowego u nas? Chętni ręce do góry
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMoże w długi weekend zrobimy inaugurację sezonu grillowego u nas? Chętni ręce do góryMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziChodzi o cały długi łikend, czyli czwartek-niedziela? Czy raczej jakiś konkretny jeden wieczór?
Comment
-
-
Grill ma przykrywkę, zatem może nawet padać deszcz
Co do konkretnego dnia to dziś Slav się dowie, jak pracuje i może coś pod jego kątem ustawimy, żeby się biedak nie wkurzał
Comment
-
-
Okazało się, że Slav ma syskie cy dni wolne, więc zapewne zabierzemy rowery do pociągu i gdzieś pojeździmy po jakichś Czechach, albo cuś. Jakby kto był chętny na taką wycieczkę pociągowo-rowerową, to oczywiście chętnie pojedziemy w miłym towarzystwie.
W razie kijowej pogody plany ulegną zmianie, ale wtedy to już raczej wsiądę na telefon i będę wszystkich zapraszać telefonicznie na jakąś skromną popijawkę na wiosce
Comment
-
Comment