Niestety, nie ma. No to cóż - ekipa piątkowa się jakoś podzieli tymi sześcioma sztuczkami
Spotkania w Piotrowicach - temat zbiorczy;-)
Collapse
X
-
-
-
Obecność jutro potwierdzili:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Maggyk
4. Art
5. Antoś
6. Chemmobile
7. Basik
8. Piotry
9. Yemiołka
10. Jano
W sobotę około południa przyjedzie na rowerze zbudzić nas Bomba, a pod wieczór zajrzy na herbatkę Jaqba i Qboland. Bezpindolowce udały się na nagły i niespodziewany urlop w innym rejonie Polski.
Na 90% NIE przyjadą też: Hania i Fido. Liczę jednak na te pozostałe 10%Comment
-
Sekcja Wrocławska też ostatnio to super aktywnych nie należy, ale jakoś ciągniemy powolutkuComment
-
Comment
-
No ja też bym wpadła na kawczana ale najpierw odwiedzę Jędrka w szpitalu i pognam po jakieś auto zastępcze - może mi dadzą - bo własne roztrzaskałam :-(Last edited by Tabletka; 2010-07-23, 20:08.Comment
-
Dupa, dupa, dupa
jest zajebiście
to my, uczestnicy
zmusili mnie siłąLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Daję w usta.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Nawozem też nie gardzę.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
-
Mam polucjęLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
-
Dziękuję wszystkim współpijcom za przemile spędzone chwile (nie czuję, że rymuję) w trakcie których zostało wypite 80 litrów piwa beczkowego + nieco butelkowego, zużyte zostało 8 rolek papieru toaletowego, 2 worki węgla (Chemmobile podtrzymywał żar niemalże całodobowo), pożarte zostały ogromne ilości różnych mięsiwek, kiełbach, szaszłyków i grzanek a'la Bomba, co jakiś czas pojawiało się ZŁO w różnej formie (co widać po postach nad moim), no i oczywiście była również straszna NUUUDA. Pogoda barowa była głównie, zatem nawet pasowała, tylko szkoda, że ludzie na wieś przyjechali i zamiast siedzieć na trawce to musieli w chacieComment
Comment