ech tylko pozazdrościć, szkoda że tak daleko te Piotrowice ;(
Spotkania w Piotrowicach - temat zbiorczy;-)
Collapse
X
-
Dodam tylko, że posty nr 177, 178 oraz 179 nie zostały napisane przeze mnie, tylko przez współbiesiadników, którzy podstępem wykorzystali moją lekkomyślność (nie wylogowałem się zawczasu)
Ja się jeszcze odwdzięczę
Trzeba dbać o reputację...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
No cóż - błona dziewicza nie odrasta - tak samo z reputacjąbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzitylko szkoda, że ludzie na wieś przyjechali i zamiast siedzieć na trawce to musieli w chacie
było nudno, jak zwykle, a najnudniejszy był opór materii, pt. narowisty taboret i krnąbrny parasol
Jaqba, sorry, chyba zrobię jakąś wielką imprę skarpetkową u nas na wsi - inaczej się nie da chyba z tą Czarną Owcą, co się zafsze ukrywa w szafy czeluściach, gdy ma wrócić do właścicielki... już nie mogę dłużej żyć z tym garderobianym sumienia wyrzutem**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołka Wyświetlenie odpowiedziuuu, kłamczuszka - a z przeproszeniem, może by tak docenić poświęcenie towarzyszy i towarzyszek, którzy w odzewie na zapotrzebowanie pani domu, której wciąż mało i mało było wiejskich wozduchów, kwitli twardo, jak Roman Bratny, pod prysznicem na tarasie???
Ale wyobraź sobie, że Adam Słodowy wraz z pomocnikiem w niedzielę poskładali parasol do kupy i znowu działa, zatem - do następnego deszczu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOni są dopiero na poziomie manifestu kadowskiego.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCzy możesz mi przypomnieć jego treść. Google odsyłąją w dziwne miejsca
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziIron, nie jest źle. Oni są dopiero na poziomie manifestu kadowskiego.
Czyli wrocławiacy - poważny kryzys sekcji przed wami!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Kryzys już jest - bezpindolowiec Jackson na ten przykłąd zamiast przyjechać się ponudzić to wybrał jakieś nowe horyzonty
Comment
-
-
Trzeba na sekcję wrocławską nasłać Renaatana Przemyk Zresztą Wasz kryzys przy naszym kryzysie to pikuś jak Manifest Komunistyczny przy MANIFEŚCIE KADOWSKIM
ps. Ark weź się ogarnij i coś zorganizuj - spalimy tym razem stodołę"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKryzys już jest - bezpindolowiec Jackson na ten przykłąd zamiast przyjechać się ponudzić to wybrał jakieś nowe horyzonty
Tyle co dawniej.MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
Zapomniałem już nawet, że go kiedyś czytałem.
Dzięki za ekshumację.Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2010-07-28, 17:03.MM961
Comment
-
-
Nie ma sprawy.
Ekshumacja bez wniosku -takie rzeczy tylko na Browar.bizbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Było jak zwykle bardzo różowo. Dziękujemy
Przy okazji wyjaśniło się co autor miał na myśli wymyślając dla swego konglomeratu nazwę Unilever- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment