ale piwo bedzie kupowane w ten weekend więc trza wiedzieć za wczasu ile kupić
Zapisy na degustację EDI Dworskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz Wyświetlenie odpowiedziNa Zlot takiego piwka byłaby potrzeba dostarczyc do degustacji.Pozdrawiam
dj
Comment
-
-
OK, ale to jest temat o degustacji w okolicach Wrocka, a nie na Zlocie, zapraszam do Piotrowic - a jeśli nie macie zamiaru przyjeżdżać, to giełda zlotowa jest w innym temacie. Wasze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzipierwsi chętni :
1. basik
2. piotry
3. Brloin
-nie bedzie mnie za tydzien bo juz udawac sie bede musial w przeciwnym kierunku czyli do szwecji
-jesli w zwiazku z tym faktem piwko moze na mnie poczekac do polowy wrzesnia to z moich zapisow na karteluszku tydzien temu nic sie nie zmienia
-nie pamietam juz czy chcialem cos brac na wspolna degustacje; jesli tak to rowniez potwierdzam, oplate wniose a gardla inne niz moje sie napoja
pozdrav
bbrloin; od Szczecina do Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedzipierwsi chętni :
1. basik
2. piotry
4. i 5. właściciele Zajazdu w Piotrowicach
6. i 7. JAQBA i Qboland
Coś słaba frekwencja - nie wierzę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedzi...chyba już trochę za późno .
Ufff... a jednak zdążyłam .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziUfff... a jednak zdążyłam .
Pewnie i tak trza będzie browce zakupić dodatkowe, przecież nie samą degustacją człowiek żyje
Comment
-
-
dzisiaj piwka przyjechały
sa z 2 rodzaji drożdży - z tego co mi wiadomo to pierwotnie były 4 rodzaje ale 2 się potłukły - jedna butelka szczeliła a że leżały jedna na drugiej to wszystko jak domino się rozsypało
mam takze jedno piwko smakowe - anyzowe (niestety innych już nie było)
juz nie moge się doczekać weekendu
pozdrawiam
piotr
Comment
-
-
A jakieś Edki zwykłe są? Ile w sumie tych butelek?
Comment
-
-
w sumie jest po 1 D na głowę + jedno smakowe dla wszystkich Anyżowe
szczerze mówiąc to moja mamusia nie miała tyle kasy aby kupić więcej (wracała z wakacji) i nie zrealizowała wszystkich zamówień (Dworskie były priorytetem więc te są)
Comment
-
Comment