dziś około 19 będę w Browarmii. ma ktoś ochotę przyłączyć się? gdyby co to wyjeżdżam jutro po 16, więc przed odjazdem też możemy się na chwilkę spotkać na
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-09-17, 11:58.
Wczoraj niestety nie dotarłem, więc jak ktoś czekał - przepraszam. Dziś pogoda w sam raz barowa to odpuściłem jeden pociąg i wychyliłem dwa kufle. Do następnego, w listopadzie
Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
Comment