Wrocław, 19.10.2007 - piwny clubbing

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Podliczając pesymistycznie, to jeśli będę tylko ja (70% szans), Ty, JAQBA, Qboland, Jackson i Czesiek, to już mamy jeden stół.

Dorezerwuj drugi
    Zważywszy na fakt, iż pewna forumowa para ma się również pojawić, a do tego może ze 2-3 osoby do nawrócenia na piwną drogę, zmieniłam rezerwację - zamiast jednej ławy mamy trzy stoliki (pani z Kuźni obiecała mi, że je zestawi i będą czekać).
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Tabletka
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.11
      • 194

A ja z racji dłuższej (niezależnej ode mnie) przerwy , nawet pojęcia niem nie mam co to i gdzie ta jakaś Kuźnia

Comment

• cyborg_marcel
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.03
        • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tabletka
        A ja z racji dłuższej (niezależnej ode mnie) przerwy , nawet pojęcia niem nie mam co to i gdzie ta jakaś Kuźnia
        Zamiast do Armine idziesz jedne drzwi dalej albo bliżej (w zależności od kierunku).

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• cyborg_marcel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 3467

Serdecznie dziękuję zarówno tym, którzy przyszli ze mną do Kuźni o 17:15, jak i tym, którzy ze mną stamtąd wychodzili o 2:10, a także wszystkim wszystkim: obecnym ciałem, duchem, telefonem itp.

Bardzo miło było Was spotkać wszystkich i do tego w raczej dobrym nastroju.

Ps.1. Dla nieobecnych: z racji pogody deszczowo-śnieżno-wietrznej jednak opcja clubbingowa została przemianowana na stacjonarno-żywnościową.

Ps.2. Darku: dyktowałam na głos i sprawdzałam smsy osobom z większym trudnościami w pisaniu ( ) - posłaliśmy kilka w eter. Dziękuję wszystkim, którzy się przyłączyli.

Comment

Przetwarzanie...