Wrocław, 19.10.2007 - piwny clubbing
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Serdecznie dziękuję zarówno tym, którzy przyszli ze mną do Kuźni o 17:15, jak i tym, którzy ze mną stamtąd wychodzili o 2:10, a także wszystkim wszystkim: obecnym ciałem, duchem, telefonem itp.
Bardzo miło było Was spotkać wszystkich i do tego w raczej dobrym nastroju.
Ps.1. Dla nieobecnych: z racji pogody deszczowo-śnieżno-wietrznej jednak opcja clubbingowa została przemianowana na stacjonarno-żywnościową.
Ps.2. Darku: dyktowałam na głos i sprawdzałam smsy osobom z większym trudnościami w pisaniu () - posłaliśmy kilka w eter. Dziękuję wszystkim, którzy się przyłączyli.
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Related Topics
Collapse
-
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 23:31 -
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
-
Kolejny odwiedzony browarek miał zaszczyt być naszym 500-setnym browarem odwiedzonym w Czechach. Wybór padł na powstały w 2020 roku browar Horymir
.
Budynek browaru, restauracji, hotelu, oraz kręgielni stoi tuż przy skrzyżowaniu głównych dróg przecinających centrum...-
Channel: Czechy
-
-
Witam serdecznie. Niewielki żeton znaleziony w Jugowie k. Nowej Rudy (do 1945 Hausdorf Kr. Neurode). No właśnie... czy to jest żeton piwny? Czy coś innego? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc....
-
Channel: Identyfikacja
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment