Ja nie jadę. Jestem chory
Nalot sekcji trójmiejskiej na stolicę
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Co prawda nie wiem gdzie i kiedy dokładnie spotkanie będzie miało miejsce, ale czy sekcje warszawska i trójmiejska miałyby coś przeciwko temu, żeby na spotkaniu zjawiły się 2 dodatkowe osoby? (ja i moja ładniejsza połówka Lil) Chętnie byśmy poznali Szanownych Forumowiczów osobiście.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Będzie nam bardzo miło
Czy toś z was ma już propozycje gdzie się spotkamy?
Comment
-
-
nie wiem jakie Waćpaństwo mają plany i czego chcieliby się napić, ale chyba optymalnie byłoby spotkać się gdzieś w śródmieściu (dojazd na Tarchomin czy Bemowo byłby jednak nieco kłopotliwy....)
wiem, że niektórzy mają opory przeciwko Powiślakowi, ale tam jest Łomża i Namysłów
obok są pawilony i Windigo ze Zlatopramenem, ale jak pisze Docent w którąśtam sobotę było zamknięte
blisko jest też Bierhalle na Nowym Świecie.....
do BrowArmii też sumie jest rzut beretem, jakby ktos z Gości bardzo chciał....
jakieś inne sugestie?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Melyna w sobotę chyba też jakoś późnawo otwierana (chyba od 16) o ile dobrze kojarzę...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Zanim dojedziemy z Radomia do Warszawy i zameldujemy się w hotelu to zejdzie nam przynajmniej do 15. Po za tym, w pierwszej kolejności i tak byśmy chcieli napić się piw z Bierhalle i Browarmii.
Comment
-
-
Można zacząć w Bierhalle na Nowym Świecie. Do Browarmii będzie blisko i ewentualnie do Melyny też można potem na piechotę. Tylko nie wiem czy na NŚ nie trzeba zarezerwować miejsc, bo tam mało ludzi się mieści i może być kłopot z wolnym stołem...
Ja mogę być dopiero około 17:00 więc jak coś ustalicie to się dostosuję.Last edited by Justi; 2007-11-22, 10:15.I won't change to fit your plan, take me as I am!
Comment
-
-
Jeżeli Szanowne Grono Starych (bez obrazy) Wyjadaczy wyrazi swą zgodę, to i ja bym się przyłączył (o ile ustalicie gdzie i kiedy do piątku do popołudnia - niestety jestem jednostką majacą dostęp do netu jedynie od poniedziałku do piątku od teoretycznie 09:00 do 17:00 - ups wydało sie co robię w pracy ). Co prawda jestem szczawikiem na tym forum, ale warto by poznać innych piwnych "zboczeńcow" takich jak ja. Gdyby nie udało się ustalić miejsca i czasu, to Wasze zdrowie
Ps. Szkoda, że Tarchomin jest problemowy z dojazdem, ale taka jest smutna prawda.Last edited by Semper_Fidelis; 2007-11-22, 11:30."Ergo bibamus!"
Comment
-
-
9 godzin do wyjazdu tak więc czas najwyższy na konkrety.
W sobotę około godziny 17,00 pojawimy się w Browarmii, zabawimy tam z godzinkę po czym udamy sie do Bierhalle na Nowym Świecie czyli będzie to koło godziny 18,20 tam także pobiesiadujemy z godzinkę, po czym albo udamy się do Melyny albo.....(jesteśmy elastyczni ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziczas najwyższy na konkrety.
W sobotę około godziny 17,00 pojawimy się w Browarmii, zabawimy tam z godzinkę po czym udamy sie do Bierhalle na Nowym Świecie czyli będzie to koło godziny 18,20 tam także pobiesiadujemy z godzinkę, po czym albo udamy się do Melyny albo.....(jesteśmy elastyczni ).
Nie mam żadnych uprawnień do wypowiadania się w imieniu jakiejkolwiek sekcji, ale ponieważ nikt uprawniony nie odpowiada, to powiem w swoim imieniu: oczywiście osoby, ktore zapytywały czy mogą się przyłączyć, mogą się przyłaczyć .
Comment
-
-
Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Lil za akceptację Mam nadzieję że jakoś was znajdę, choć nigdy was nie widziałem (Abernackę kojarzę tylko ze zdjęć w galerii). Jakby co będę z niezbyt wysoką rudą dziewczyną z dłuugim fioletowo-białym szalikiem, więc jak zauważycie to wołajcie śmiało.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
Comment