Nalot sekcji trójmiejskiej na stolicę

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • franekf
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.06
    • 944

To jeszcze jedno pytanie - możliwe że będziemy wcześniej w browarmii - kierować się na górny czy raczej na dolny poziom??
    Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
    http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
    Piwny Janusz bez Teku

Comment

• Piecia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.02
      • 3312

tam, gdzie Was pokierują.... ja tam mam zawsze problemy z obsługą.... ostatnio ordynarnie ukradli mi 10 zł (wydaji z 20 tak jak z 10 a kiedy zorientowałem się po 30 sekundach powiedziano mi, że wydano dobrze i tyle....) ale mam nadzieję jutro nie będzie takiej sytuacji...
      Koniec i bomba,
      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• franekf
        • 2004.06
        • 944

Jakoś nie zabrzmiało to zbyt optymistycznie... Do tej pory omijaliśmy tą knajpę (choćby po lekturze tematu o niej na tym forum), ale kiedyś musi być ten pierwszy raz, mam nadzieję że bezbolesny
        http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
        Piwny Janusz bez Teku

Comment

• Bombadil13
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedzi
          Jakoś nie zabrzmiało to zbyt optymistycznie... Do tej pory omijaliśmy tą knajpę (choćby po lekturze tematu o niej na tym forum), ale kiedyś musi być ten pierwszy raz, mam nadzieję że bezbolesny
          Byle by tylko nie podawali zapiekanek z majonezem, to im mocnej krzywdy nie zrobimy
          Marcinie, dzięki za ustalenia Jesteś cudownym przewodniczącym (dzień bez wazeliny to dzień stracony-a co może kiedyś będzie prezydentem)
          Poszukuję

Comment

• Bombadil13
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.05
            • 2479

Do jutra
            Poszukuję

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Zdecydowanie na dół idźcie, na górze są bardziej restauracyjne klimaty.

Comment

• Maidenowiec
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2287

Mam nadzieję, że uda mi się z Adelą wpaść na 17 na godzinkę do BrowArmii, niestety już do Bierhalle nie damy rady, mam spotkanie rodzinne :/
                Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Maidenowiec
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.07
                  • 2287

Tja, no i oczywiście za cholerę nie damy rady dzisiaj wpaść nawet na moment :/ Czy jest może jakaś dobitka przewidziana na jutro?
                  Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• franekf
                    • 2004.06
                    • 944

Chyba jako jeden z pierwszych dotarłem do domu ("zalety" mieszkania na dalekich przedmieściach..). Było mi bardzo przyjemnie, cieszę się że udało się nam (mi i Lil) poznać tak liczne grono browarbizowiczów, no i mam nadzieję na następne spotkania w przyszłości. A teraz pora do łóżeczka chyba już
                    Piwny Janusz bez Teku

Comment

• Piecia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.02
                      • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
                      Czy jest może jakaś dobitka przewidziana na jutro?
                      dobitka rano była - goście odwiedzili Watrę (niestety Konstancina nie było...) i o 13 zostali odstawieni do pociągu

dawno tak licznego spotkania nie było w Warszawie

do następnego!
                      Koniec i bomba,
                      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• żąleną
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.01
                        • 13239

Wesoło było, im dalej w las, tym lepiej. Pod koniec już byłem mocno zakręcony i w pewnym momencie wstałem i wyszedłem Tak się to kończy, gdy idzie się na piwo tylko ze śniadaniem w brzuchu.

Warto chyba się trochę zaktywizować i przerwać tę posuchę spotkaniową. Tylko Zythum musi przestać być kibicem, Wujcio podwójnym ojcem, Jarek lat 12 prowincjuszem, Irony kociarzami, a ja leniem.

Comment

• Ahumba
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.05
                          • 9081

A byłoby jeszcze fajniej, gdyby miejsca w B. na Nowym Świecie były.
                          Lecz nikt nie odważył się opróżnić lokalu byśmy się wszyscy zmieścili

Zatokowców i inne maści zapraszamy ponownie do odwiedzin to może częściej zejdzie się nas miejscowych tyle.
                          Last edited by Ahumba; 2007-11-25, 17:47.
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• arcy
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2002.07
                            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                            Wesoło było, im dalej w las, tym lepiej. Pod koniec już byłem mocno zakręcony i w pewnym momencie wstałem i wyszedłem Tak się to kończy, gdy idzie się na piwo tylko ze śniadaniem w brzuchu.
                            To nie Ty byłeś, to ja

Comment

• emes
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.08
                              • 4275

Przebywałem w jakiś drastycznie toksycznych warunkach Wszystkie wczorajsze ubrania oprócz kurtki wrzuciłem do pralki i niezwłocznie ją uruchomiłem, stężenie dymu przekraczało moje dopuszczalne normy

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Ja miałem wrażenie, że tym razem siekiera była mniejsza, ale smród ubrań skutecznie pozbawił mnie złudzeń.

Comment

Przetwarzanie...
                                X