To jeszcze jedno pytanie - możliwe że będziemy wcześniej w browarmii - kierować się na górny czy raczej na dolny poziom??
Nalot sekcji trójmiejskiej na stolicę
Collapse
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
-
-
tam, gdzie Was pokierują.... ja tam mam zawsze problemy z obsługą.... ostatnio ordynarnie ukradli mi 10 zł (wydaji z 20 tak jak z 10 a kiedy zorientowałem się po 30 sekundach powiedziano mi, że wydano dobrze i tyle....) ale mam nadzieję jutro nie będzie takiej sytuacji...Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Jakoś nie zabrzmiało to zbyt optymistycznie... Do tej pory omijaliśmy tą knajpę (choćby po lekturze tematu o niej na tym forum), ale kiedyś musi być ten pierwszy raz, mam nadzieję że bezbolesnyBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziJakoś nie zabrzmiało to zbyt optymistycznie... Do tej pory omijaliśmy tą knajpę (choćby po lekturze tematu o niej na tym forum), ale kiedyś musi być ten pierwszy raz, mam nadzieję że bezbolesny
Marcinie, dzięki za ustalenia Jesteś cudownym przewodniczącym (dzień bez wazeliny to dzień stracony-a co może kiedyś będzie prezydentem)Poszukuję
Comment
-
-
Mam nadzieję, że uda mi się z Adelą wpaść na 17 na godzinkę do BrowArmii, niestety już do Bierhalle nie damy rady, mam spotkanie rodzinne :/Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Tja, no i oczywiście za cholerę nie damy rady dzisiaj wpaść nawet na moment :/ Czy jest może jakaś dobitka przewidziana na jutro?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Chyba jako jeden z pierwszych dotarłem do domu ("zalety" mieszkania na dalekich przedmieściach..). Było mi bardzo przyjemnie, cieszę się że udało się nam (mi i Lil) poznać tak liczne grono browarbizowiczów, no i mam nadzieję na następne spotkania w przyszłości. A teraz pora do łóżeczka chyba jużBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziCzy jest może jakaś dobitka przewidziana na jutro?
dawno tak licznego spotkania nie było w Warszawie
do następnego!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Wesoło było, im dalej w las, tym lepiej. Pod koniec już byłem mocno zakręcony i w pewnym momencie wstałem i wyszedłem Tak się to kończy, gdy idzie się na piwo tylko ze śniadaniem w brzuchu.
Warto chyba się trochę zaktywizować i przerwać tę posuchę spotkaniową. Tylko Zythum musi przestać być kibicem, Wujcio podwójnym ojcem, Jarek lat 12 prowincjuszem, Irony kociarzami, a ja leniem.
Comment
-
-
A byłoby jeszcze fajniej, gdyby miejsca w B. na Nowym Świecie były.
Lecz nikt nie odważył się opróżnić lokalu byśmy się wszyscy zmieścili
Zatokowców i inne maści zapraszamy ponownie do odwiedzin to może częściej zejdzie się nas miejscowych tyle.Last edited by Ahumba; 2007-11-25, 17:47.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWesoło było, im dalej w las, tym lepiej. Pod koniec już byłem mocno zakręcony i w pewnym momencie wstałem i wyszedłem Tak się to kończy, gdy idzie się na piwo tylko ze śniadaniem w brzuchu.
Comment
-
Comment