Pojawił się cień szansy na zawitanie na małe piwo do Poznania a konkretniej do Brovarii w niedzielę około godziny 14,30
Nalot sekcji trójmiejskiej na Śląsk
Collapse
X
-
-
Dla spragnionych będę miał także Grudziądzkie Niepasteryzowane oraz Rycerza z Gościszewa. Po za tym ciekaw jestem ile flaszek dojedzie z nami do Katowic. Mając w pamięci ostatni wyjazd do Warszawy będzie cieżko cokolwiek uratowaćComment
-
Damy radę, ja zabieram:
5 Koperników, 2 Grudziądzkie Stouty, 1 Grudziądzką 9, 1 Żywe, 1 Zote Lwy i to co zamówione przez Ślązaków, czyli
Kiszot (Naturalne filrowane, Naturalne niefiltrowane, Batory)
Doodeck (Naturalne filrowane, Naturalne niefiltrowane)
Adam16 (Naturalne filrowane, Naturalne niefiltrowane, Rycerz)
Ja raczej zastanawiam się jak się zabrać
Do 20.00 przyjmuję zamówienia na ewentualne zakupyPoszukujęComment
-
Jak to mówią od przybytku głowa nie boli. Zabiorę ze sobą jeszcze Barkasy i Batorego. Ktoś chętny?Comment
-
Kiszota interesuje Batory ewqentualnie jak coś by zostało z Grudziądza z naciskiem na Stouta.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Batory będzie pasować do BatoregoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Abernacka kończy poszukiwania metki cebulowej w aglomeracji katowickiej
Piwa "pękło" sporo i to różnego. Koledzy ponawiązywali nowe znajomości, dostawali od Ślązaków prezenty w postaci flaszek najlepszego piwa - Tyskiego Grania
Oj działo się.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
W szczególności pod Spiżem,w krótkich spodenkach.
To Granie to było biesiadne,ludowe czy może disco ze znanego browaru?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Nie podskakuj - pamiętaj, że u mnie czekają jeszcze na Ciebie piwa dostarczone przez wizytatorów Jeszcze mogą zdalnie zmienić dyspozycje albo ja będę bardzo spragnionyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Last edited by kiszot; 2008-01-27, 23:00.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Dziękujemy Ślązokom za miłe przyjęcie i podarunki.
Szczególne podziękowania należą się Adamowi16, który nie bacząc na trudy i znoje czuwał nad nami i z nami podczas całego naszego pobytu.
Przy okazji zgłaszam oficjalnie kandydaturę Adama16 na CZŁOWIEKA ROKU 2008 BROWAR.BIZ
Nagrody w konkursie, choć sam o tym jeszcze nie wie , spreparuje Naczelny Admin
Więcej wrażeń z wyprawy już wkrótce. Teraz pora spaćPoszukujęComment
-
Wielkie podziękowania należą sie również Kotce z cheshire i Biermannowi, za to, że znaleźli czas, by choć na chwilę spotkać się z nami w PoznaniuPoszukujęComment
Comment