Jeśli można się przyłączyć to bardzo chętnie, mam coś swojego a i z przemysłowych też coś ciekawego się znajdzie.
Brunet Wieczorową Porą - Porterowe spotkanie w Chorzowie - 08.12.2007 lub 15.12.2007
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz Wyświetlenie odpowiedziJeśli można się przyłączyć to bardzo chętnie, mam coś swojego a i z przemysłowych też coś ciekawego się znajdzie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Na 25 l brzeczki dałem 6,2 kg pilsa 2,3 kg karmelowego 0,8 kg palonego 0,5 kg cukru trzcinowego 0,5 kg miodu i nestety trochę śmieci w formie przypraw. Czy to mogę przynieść jako portera? Bo jescze mam stouta 15 Blg ale tego nie podepniemy pod portera, chyba że macie ochotę skosztować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika luklaz Wyświetlenie odpowiedziNa 25 l brzeczki dałem 6,2 kg pilsa 2,3 kg karmelowego 0,8 kg palonego 0,5 kg cukru trzcinowego 0,5 kg miodu i nestety trochę śmieci w formie przypraw. Czy to mogę przynieść jako portera? Bo jescze mam stouta 15 Blg ale tego nie podepniemy pod portera, chyba że macie ochotę skosztować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziJa tam bym spróbował ale niech się gospodarz wypowie.W końcu to on ustala reguły.
Bardzo wyrazisty to porter.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zaznaczam - w grudniu tematem przewodnim będzie porter zagraniczny. Jak jeszcze damy radę to uzupełnimy go domowymiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziNo i spotkanie poszło się ...
Siedem dni antybiotyku
Więc kombinuj WaśćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Ja mogę być dopiero po 18.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
No to mamy już wsjo ustalone - startujemy od 18-tej - pamiętajcie tylko że spóźnienie grozi ominięciem kolejki (czyli nie spróbowaniem któregoś portera), a karniak to Warka StrongBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziStrzelczyki też przybędą dopiero (albo jak na nas to - już ) na godz. 18 - wcześniej nie damy rady. Za to późno zazwyczaj wychodzimyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment