Niestety mnie nie będzie
Spotkanie "Opłatkowe" w Chorzowie w Rebelu 21.12.2007
Collapse
X
-
Last edited by mlody_w_fachu; 2007-12-21, 19:00.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek -
OK JUŻ DOCZYTAŁEMLast edited by mwa; 2007-12-21, 20:23.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
No to żeście wymyślili - ja z Martą pisaliśmy się na piątek - więc w sobotę nas nie będzie
Jest natomiast szansa - że przybędę ja sam (o ile przeżyję podróż środkami komunikacji miejskiej + mały spacer z kulą u nogi ) a dużo poźniej Marta przybędzie z odsieczą zabrać me ciało do domu...
Pożyjom - uwidim... ale jakby co - to na godz. 18 może dotręNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Spotkanie bardzo udane. Piwa świetne. Właściciel lokalu bardzo łaskawy. Tylko tak trzymać.
Kto nie był, niech żałuje.
Jedyny minus - ale to było nie do uniknięcia - jeszcze czuję dym papierosowyLast edited by adam16; 2007-12-23, 12:06.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Dzięki wszystkim za towarzystwo.Szczególnie za próbki degustacyjne.
Właścicielowi należą się podziękowania za gościnę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Ja też tak myślę, zorganizujemy jeszcze nie jedno spotkanie, Podziękowania dla szefa Rebala, przez wielkie "P" a wszyscy którzy nie byli niech się wybiorą kiedyś do tej knajpki. Zdania na jej temat a konkretnie na temat zaopatrzenia były jednakowe, naprawdę warto to miejsce odwiedzić bo wybór piw jest imponujący.Comment
-
Spotkanie bardzo udane, dopisała frekwencja, super lane piwa, do tego wybór butelkowych powalający, piwowarzy też się spisali dostarczając swoje próbki, jeśli do tego dodać fajny klimat w lokalu i przemiłego szefa - to wychodzi idealny lokal do naszych spotkań!
Dziękuję wszystkim za spotkanie, liczymy na kolejne
Kilka zdjęć pojawiło się w galerii http://www.browar.biz/galeria.php?id=9109
PS. Ciemne piwo, które Adamowi16 pachniało jagodami, to był ponad 2-letni "Ciemniak Wyborczy" - została mi jeszcze 1 butelkaNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Bardzo udane spotkanie w fajnym lokalu z opłatkowym gronem kolegów Forumowiczów.
Podziękowania dla właściciela REBELA za szkło i za rezerwację miejsc na nasze spotkanie.Comment
-
PS. Ciemne piwo, które Adamowi16 pachniało jagodami, to był ponad 2-letni "Ciemniak Wyborczy" - została mi jeszcze 1 butelkaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment