Jak w temacie - naczelnik jest w Łodzi w Święta, ja jestem w domu parę dni. Proponujemy się gdzieś ustawić w 2 dzień Świąt wieczorem, szczegóły do obgadania. Chętnie zobaczymy piwne ryjki całej podupadającej sekcji łódzkiej Ci co nigdy się z nami nie spotykali też mile widziani, a wiem że parę twarzy z naszego miasta przybyło na browarze
naczelnik i lzkamil w Łodzi
Collapse
X
-
naczelnik i lzkamil w Łodzi
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Tagi: brak
-
-
sekcja łódzka nieruchawa, ostatnio udało nam się umówić tylko z Dreamerem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Dziku się wstępnie że zapowiadał że wpadnie chociaż na krótkoLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Tak sie sklada akurat, ze wypada mi pod koniec roku "wyjazdowe" wesele, wiec tak jak wspomnial lzkamil- mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym przy jakiejs dobrej lekturzePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil Wyświetlenie odpowiedziDziku się wstępnie że zapowiadał że wpadnie chociaż na krótko
Dla mnie to nie jest dobry termin na wzmożoną konsumpcje piwa, bo następnego dnia rano trzeba ruszać do pracyDziku
Comment
-
-
Prawdopodobnie będą Borysko i Dreamer który jest ostatnio odcięty od sieci z przyczyn technicznych. Powoli się określa godzina spotkania - około 18 - czekam na głosy za i przeciw.Last edited by lzkamil; 2007-12-24, 14:43.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Comment
-
-
Naczelnika rozebrał jakiś wirus i nie wiadomo czy dotrze do Łodzi. Trzymajmy kciuki żeby wyzdrowiał
Proponuję się spotkać na Peronie 6 o 18.00, co później sprawa otwarta. W najgorszym razie wypijemy za zdrowie Naczelnika, ale miejmy nadzieję że dotrze.
Prawie na pewno będzie rzadko tu bywający Harnas.Last edited by lzkamil; 2007-12-25, 22:24.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Comment
-
-
Dotarli Borysko, Harnas, niewidziany 100 lat na forum Twilight Alehouse i niżej podpisany. Dzięki za przybycie i zdrówko nieobecnychLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Comment
-
Comment