Niestety w Sobote mi nie pasuje, impreza rodzinna zatrzyma manie w domu. Za to z kolega Abernacki spotykamy sie w piatek o godzinie 15:30 w Degustatorni. Wszystkich chetnych zapraszamy.
Makaron w Trojmiescie 15.01-22.01
Collapse
X
-
"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
hmmmmm ... nie wiem jak kolega Abernacka ,ale ja jak najbardziej bede w tym czasie paletal sie po knajpach w Gdyni. Ps jesli zdobede twoj numer telefonu to postaram sie do ciebie dodzwonic. PS na PW wysle moj numer tel."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
Related Topics
Collapse
-
Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...2 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Browar czynny codziennie od 11 do pólnocy, a w weekendy do 2. Przyjemny, karczemny klimat. Na kranie trzy piwka: Juodas (ciemne), Sviesus (jasne) oraz IPA. Wszystkie godne polecenia. Warto odwiedzić ten browar podczas wizyty w Wilnie.
-
Channel: Litwa
-
-
Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.
Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment