Hm, spokojny, a te trzy wykrzykniki to same wskoczyły na koniec zdania?
Warszawa, piątek 1 lutego 2008, wszystko jedno gdzie, byle do rana
Collapse
X
-
Dobra, jakieś konkretne ustalenia? Ja proponuję od 18.30 pokosztować pszenicy w Windygo a później przenieść się do Melyny.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
jeśli szanowne grono nie miałoby nic przeciwko, dołączyłbym z chęcią na kilka piwek. indygo i melinę lubię, mam blisko zresztą. jestem dyspozycyjny od ósmej, tylko, niestety, nie mogę całej nocy przebalować, bo robota nie pozwala. proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. ale się nie obrażę, jeśli komisja odbywa posiedzenie zamknięte. czekam na odpowiedź. cześć!veni, emi, bibiComment
-
Posiedzenia zamknięte to sobie umawiamy na PW, a nie w otwartym temacie...
Przybywaj!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Zjawiliśmy się w sile pięciu, część dziadów wymiękła i nie przyszła. Nadrabiał za nich Zythum, ale wolałbym ,aby następnym razem nie łączył spotkań browarowych z posiadówami forum wodka.biz.
Łomża bardzo dobra, dym też niczego sobie, bo łupie dziś we łbie niezgorzejComment
-
no, łupie, ale siadam do roboty. co robić...veni, emi, bibiComment
-
A mnie tam nic nie łupało tyle tylko że po tym spotkaniu nie dałem już rady wstać na busa do Lublina...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment