W związku z moją pierwszą bytnością w Gdańsku chciałbym się spotkać z sekcją trójmiejską. Jeśli jest taka wola ze strony sekcji to proszę o propozycję . W grę wchodzi najbliższy piątek ( na sam weekend najpewniej wrócę do domu) lub od poniedziałku do czwartu w przyszłym tygodniu.
Biermann w Gdańsku cz. I
Collapse
X
-
Biermann w Gdańsku cz. I
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
No to się psychicznie nastawiam na przyszły tydzieńLast edited by biermann; 2008-01-31, 19:56."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Ja tylko napiszę, że w piątek wyjeżdżam. Ale w inne dni... Jeśli spotkanie odbędzie się do środu w Gdańsku, albo w czwartek w Gdyni, to i owszem. Przepraszam, że tak zdecydowanie, ale inaczej nie dam radyPoszukujęComment
-
Jeśli w Gdańsku, czyli środę(do środy?)... to ja równieżLast edited by huanghua; 2008-02-02, 10:25.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
-
To co? Środa? Ja kończę o 18 (tak mniej więcej) tylko proszę o wytyczne gdzie mam się przemieścić.Last edited by biermann; 2008-02-02, 11:01."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Środa wydaje się pasować części osób.
Wiemy już gdzie? Może Degustatornia (Gdańsk)? Dawno nie byłem.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
-
Dobra na 18.30 to i ja chyba dotrę (pono mam blisko ale ja obcy w mieście ) Będę się przemieszczał wzdłuż Motławy od Bramy Zielonej (hmm na miejscu proszę mnie oświecić czemu ona "Zielona" tam śladu tego koloru nie zauważyłem)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
-
Nie chcę zapeszać, ale obecność biermanna spowodowała, że nawet Bombi się ucywilizował...hłe hłe hłe
Ale tak serio, to bardzo miło było. Nawiązaliśmy nawet kontakt z obcymi cywilizacjami na południu Polski
Michał! Powodzenia w Gdańsku!W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Sympatycznie było spotkać się z wami. Do zobaczenia za tydzień, czyli w sobotę w StańczykuComment
-
Dziękuję za miłe spotkanie.
Teraz zjechałem do domu, ale niedługo pewno będziecie mnie mieli dość ale już się mnie nie pozbędziecie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment