W sobotę namierzono mnie przez komórkę z jakiejś imprezy - odezwał się najpierw Slavoy, potem ART. A poza tym było bardzo hucznie, przez który to huk przebijał się perlisty głos Marusi. Czy mogę prosić o szczegóły, co to była za i która kolejka?
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
w tym dziale możesz zamieszczać informacje np. o imprezach muzycznych czy też innych, które poza aspektem konsumpcyjnym nie są związane bezpośrednio z piwem
a to właśnie TA IMPREZA, Celcie
perlisty głos??
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2002-05-20, 16:54.
Originally posted by ART to było dość zabawne zdarzenie, chcieliśmy Celta wywołać przez telefon i tak kilka godzin się zastanawialiśmy z którego zadzwonić i tu nagle ....
dzwoni tielefłon....
i odzywa się....
Celt!
tak więc to Ty nas namierzyłeś a nie my Ciebie
najpierw odezwała się moja komórka - piknęło 2 razy i się rozłączyła a na ekranie wyświetlił się Slavoy, jako tzw. połączenie nie odebrane. Ponieważ jako zodiakalny skorpion bywam dociekliwy, oddzwoniłem z przyjacielskim zapytaniem :"Czego dusza pragnie?"
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
jak chcieliście celta namierzyć to po kiego grzyba do mnie dzwoniliście i jeszcze nikt się nie odzywał tylko odgłosy imprezy słyszałem. numer komórki nic mi nie mówił. zdenerwiłem się tylko, że piją gdzieś piwo beze mnie. dobrze, że chociaż w lodówce miałem zapas
i skąd mieliście mój numer
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
Comment