W sobotę namierzono mnie przez komórkę z jakiejś imprezy - odezwał się najpierw Slavoy, potem ART. A poza tym było bardzo hucznie, przez który to huk przebijał się perlisty głos Marusi. Czy mogę prosić o szczegóły, co to była za i która kolejka?
Gdzie to było ???
Collapse
X
-
Gdzie to było ???
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
-
to było dość zabawne zdarzenie, chcieliśmy Celta wywołać przez telefon i tak kilka godzin się zastanawialiśmy z którego zadzwonić i tu nagle ....
dzwoni tielefłon....
i odzywa się....
Celt!
tak więc to Ty nas namierzyłeś a nie my Ciebie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Last edited by Marusia; 2002-05-20, 16:54.Comment
-
Originally posted by ART
to było dość zabawne zdarzenie, chcieliśmy Celta wywołać przez telefon i tak kilka godzin się zastanawialiśmy z którego zadzwonić i tu nagle ....
dzwoni tielefłon....
i odzywa się....
Celt!
tak więc to Ty nas namierzyłeś a nie my CiebieNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
jak chcieliście celta namierzyć to po kiego grzyba do mnie dzwoniliście i jeszcze nikt się nie odzywał tylko odgłosy imprezy słyszałem. numer komórki nic mi nie mówił. zdenerwiłem się tylko, że piją gdzieś piwo beze mnie. dobrze, że chociaż w lodówce miałem zapas
i skąd mieliście mój numerWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba!
Tajny wywiad na forum działa i ma on wszystkie informacje o wszystkich.Last edited by maryhh; 2002-05-21, 13:36.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Ale numerrr
A tak w ogóle to pomimo, że dzwonili do mnie wczesnym popołudniem, to głosy mieli już bardzo "zmęczone"... nawet ARTNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment