We wtorek 18 marca ok. 18:30 w bemowskim pubie "Smakosz" sopista i ja spotykamy się przy świątecznej Łomży. Może się ktoś przyłączy?
2008.03.18 - Warszawa - Świątecznochmielowa Łomża
Collapse
X
-
2008.03.18 - Warszawa - Świątecznochmielowa Łomża
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak -
Kolego Ahumba!
1. W temacie jest data 16.03 a w treści 18.03
2. Przypominam że smsowo umówiłeś sie na wtorek ze mną i to wcale nie w pubie Smakosz
3. Wobec powyższego mogę sie przyłączyć i załatwimy sprawę w Smakoszu, ale niestety muszę być samochodem
PS. Czy Smakosz to tam gdzie zawsze była Łomża- tam gdzie np. byliśmy z Kangurem? -
Bom gamoń. We wtorek jest 18-ty. I tej wersji należy się trzymać
Dokładnie. U Pani Ewy. w pasażu koło kościoła na Bemowie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Uprzejmie donoszę, że nie będę Twoim kierowcą. Za to pewnie dostarczę Ci jakieś pudło do przejrzenia (żeby było jasne to do kibiego). A póki co odpoczywam po trudach uruchamiania nowej stacji. Przy "rudych myszach". Szkoda tylko, że jutro poniedziałek...Comment
-
No akurat we wtorek nie znajdę kierowcy i to jest smutna wiadomość .
Natomiast cieszę sie zarówno z tego co ma mi przynieść Ahumba, jak i z tego co ma przynieść Sopista. I z otwarcia nowej stacji też, bo wprawdzie sam nie korzystam, ale rodzina owszem i im metro bliżej huty tym lepiej.
A poza tym sezon wiosenno letni właśnie się zaczyna i mam nadzieję, że na następne spotkanie na Łomży nie trzeba będzie czekać do Bożego Narodzenia .Comment
Comment