2008.05.04 - Żą w Katowicach szuka kompanii do kufelka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24016

2008.05.04 - Żą w Katowicach szuka kompanii do kufelka

Żąleną dzwonił do mnie z błagalną prośbą o zamieszczenie tematu

Chłop wracać będzie ze Szczyrku w niedzielę i pewnie wyląduje w Katowicach wczesnym popołudniem. Chce zdążyć potem na pociąg ok. 20.00 w kierunku bliżej nieznanym. Ponieważ czekać będzie owych kilka godzin w Katowicach na swój pociąg - szuka wesołej kompanii do kufelka.

Jeśli ktoś jest wstępnie zainteresowany - niechaj się melduje w tym temacie. Szczegóły co do miejsca i konkretnej godziny zostaną jakoś w międzyczasie podane wiadomymi tylko Żą kanałami.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2025.04.11-12 - KATOWICE - Silesia Beer Fest XII
    Ahumba
    Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
    Start
    2025-04-11
    Koniec
    2025-04-12
    Adres
    Katowice Międzynarodowe Centrum Kongresowe
    2025-03-09, 20:16
  • dadek
    Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
    dadek
    Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
    W browarze pracują...
    2024-04-11, 23:26
  • mar_mar
    [szukam]Gessner Premium Pils w Katowicach
    mar_mar
    Witam wszystkich. Od razu przyznaję, że nie jestem pewien czy wybrałem odpowiedni dział forum, ale dział 'szukam' dotyczy raczej konkretnych miejsc, a nie gatunków piwa. Przechodząc do rzeczy, jakiś czas temu przywiozłem swojemu ojcu z Niemiec piwo Gessner Premium Pils.

...
    2018-01-26, 14:45
  • e-prezes
    Baladin, L'IPPA
    e-prezes
    Baladina znałem jeszcze z dość szerokich kranów Omerty w Krakowie, gdzie gościły czasem bardzo zacne piwa z Włoch. Może nie klasy Xyauyù, ale pamiętam, że to były moje początki z włoskim kraftem. Browar już mocno komercyjnie stoi na nogach, więc o zbyt nie musi się martwić. W Bolonii, przy...
    2023-02-26, 17:40
  • bastion
    Ukraina, Mikuliczyn, Hruszewskowo 89a, Pivovarnia Girskie.
    bastion
    Browar Motruk który działa w Mikuliczynie już dłuższy czas, osiągnął spory sukces. Na własne oczy widziałem jak całe autobusy wycieczkowe zwalają się do niego, wynosząc w petkach chyba setki litrów piwa i kwasu.
    Ciężko było się wstrzelić w czas gdy będzie bardziej pusto. Droga...
    2022-10-04, 21:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...