Jutro (05.05) przyjeżdżam do Krakowa około godziny 17 na dworzec PKP. Będę miał chwilę na wyskoczenie do CK (około 2h). Gdyby ktoś chciał posiedzieć chwilę przy piwie to będę rad.
Ząb nie odpuścił
Te rejony słabo znam, bo mieszkam po drugiej stronie Krakowa.
Byłem jedynie kilka razy w Kristans'ie. Mieli Namysłów lany, ale czy nadal jest?
Sklepów ciekawych raczej w tych okolicach nie ma. Jak byś gdzieś widział Lewiatana to sprawdzaj. Prowadzą czasem Relakspola (Bacowy Full i Mocne, Krakowiak, Czarny Smok Amber i Dark).
Mieszkasz w Systemie?
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Niedaleko jest knajpa z lanym porterem żywieckim, ale szkoda przychodzić, bo zwykle nie ma, albo za bardzo się pieni Ja nie dam rady, bo idę do pracy.
Niemniej dobrze byłoby się spotkać w szerszym (lajboCKowym) gronie i omówić sprawy bieżące: warsztaty wrocławskie, giełda tyska, żywiecka i zlot.
Marcin, Namysłów w Kristiansie nadal jest.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2008-05-05, 14:11.
Powód: Uzupełnienie
Wlasnie z niego zapodawam i nie ma polskich znakow
NIestety CK Browar sam musialem obadac (nie liczac pewnych nieznajomych dziewczat).
Moze jutro uda mi sie miedzy 14-15 jeszcze gdzies przysiasc (CK lub Szynk).
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
Witam.
Mam przyjemność poinformować i zaprosić na XXVI Międzynarodową Giełdę Birofilistyczną w Krakowie
Data: 15. 02. 2020 r.
Adres: ul. Reymonta 15, Kraków
Czas: w godz. 7,00 - 12,00
Wejściówka 5 zł
Rezerwacja stolików 5 zł, (wrzuć info na PW)....
Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
Chyba nie ma takiego tematu ale jednak jeśli jest to proszę o usunięcie mojego wątku albo połączenie z istniejącym.
Chodzi o browary, czy to restauracyjne czy rzemieślnicze jakie upadły już po wybuchu tzw rewolucji kraftowej w naszym kraju. Trudno dokładnie wydatować kiedy taka...
Witam wszystkich.
Jeśli ktoś miałby czas i ochotę na spotkanie przy dobrym piwie,
będę w Krakowie od 19 do 23 czerwca.
Preferowane godziny: 10:00 - 18:00.
Comment