Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Czerwcowy wypad z Trójmiasta po Zodiaka & Fortunę
Collapse
X
-
A ja mam do Was wielką prośbę. Ja zbieram buteleczki typu Steine 0,33l "bączki". Podobnież Zodiak z Kłodawy rozlewa swoje piwa do takowych. Czy ktoś mógłby mi kupić z każdego ichniego piwa w bączku po 1 - 2 szt.? Będę bardzo wdzięczny!! Oczywiście pieniądze zwrócę natychmiast po Waszym powrocie! Mieszkam w Gdyni, a prawie codzień bywam w Gdańsku (PG). Mam nadzieję, że pomożecie mi rozszerzyć kolekcję. Z góry dzięki! Pozdrawiam.
Comment
-
-
Zapewne coś dla ciebie zakupimy. Odbiór piwa na którymś ze spotkań forumowych.
Comment
-
-
Na 90 % mogę jechać, jeśli mnie jeszcze chcecie
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa 90 % mogę jechać, jeśli mnie jeszcze chcecie
Comment
-
-
Jak nic nie stanie na przeszkodzie jeszcze tego samego dnia będziemy mogli raczyć się (po za Fortuną i Zodiakiem) Bartkiem. Od razu uprzedzam nie jedziemy do Cieśli.Last edited by abernacka; 2008-06-17, 08:04.
Comment
-
-
Podróż udana. Wszystkie cele wyjazdu udało nam sie osiągnąć. Aczkolwiek sama wycieczka była dla mnie bardzo męcząca.
Comment
-
-
Dziękuję kolegom za interesującą i przyjemną dla ducha oraz ciała wycieczkę, zwłaszcza kierownikowi za jego trud i poświęcenie Jest mi trochę głupio, że zbyt często wystawialiśmy kolegę kierownika na pokuszenie, przyczyniając się do przedłużania podróży i większego zmęczenia. Bardzo chętnie wybrałbym się kiedyś w przyszłości w podobny rejs, obiecując poprawę (samodyscyplinę) w wyżej wymienionej kwestii
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Piszę ponownie, ponieważ coś nie ma odpowiedzi. Jak mógłbym odebrać moje bączki, bo się w końcu przeterminują :P. Ja na razie jestem "uwięziony" w Trójmieście przez ciągłą pracę i nie mogę jechać na zloty . Bardzo proszę o odpowiedź.
Comment
-
Comment