Choroba na razie dała sobie spokój, zapowiadam przybycie.
Brunet Wieczorową Porą - Grudzień 2008
Collapse
X
-
Strzelczyki zapowiadają swoje przybycie, ale dopiero na godz. 18,
przybędzie z nimi Doodeck, z porterów zapowiada przybycie
roczny porter 20 Blg ze słynnego browaru Czterej z Portierni i Pils
oraz przeterminowany o 15 miesięcy porter z Utenosa.
Do zobaczeniaNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Brunecie przybywam ze Strzelczykami i tym naturalizowanym Hanysem.Łódzki specjał jedzie ze mną.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jesteś pewien?
Dzięki wielkie za gościnę w Chorzowie Batorym,mimo,że to tak daleko. Wielkie dzięki Strzelczykom za transport(macie u mnie ).Dzięki rezydentom północnej dzielnicy Sosnowca(oj jak ciężko przechodzi przez klawiaturę) za życzenia.
Do zobaczenia za rok.Last edited by kiszot; 2009-01-25, 00:44.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Gadajcie co za portery popłynęły!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Jesteś pewien?
Dzięki wielkie za gościnę w Chorzowie Batorym,mimo,że to tak daleko. Wielkie dzięki Strzelczykom za transport(macie u mnie ).Dzięki rezydentom północnej dzielnicy Sosnowca(oj jak ciężko przechodzi przez klawiaturę) za życzenia.
Do zobaczenia za rok.
Było mi bardzo miło podejmować miłych gości. Chyba przemyślę sprawę i za rok jednak będzie kolejna edycja Bruneta Wieczorową PorąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
No to czekamy do "za rok".Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Strzelczyki również pragną gorąco podziękować gospodarzowi oraz współbiesiadnikom
za wspaniały wieczór, portery w słusznej ilości , pyszne jedzonko, niezapomniane dialogi i śmiech Kiszota zapadający na długo w pamięci oraz wiele, wiele innych... atrakcji
Adam16 wyznaczył nowe standardy gościnności, które ciężko będzie doścignąć, bardzo też cieszy odwołanie - odwołania kolejnych edycji Bruneta WP, także do następnego razu papa - lecim się opalaćNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Brunet Wieczorową Porą - Grudzień 2009/Styczeń 2010
W Grudniu o Bruneta będzie ciężko.
Po pierwsze siwieje na potęgę. Po drugie znam plan na grudzień i jedyny termin wolny to jest ... 24.12.2009. . Bo termin poza weekendowy raczej jest wykluczony jak znam życie.Last edited by adam16; 2009-11-27, 23:53.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Brunet Wieczorową Porą - Grudzień 2009/Styczeń 2010
W Grudniu o Bruneta będzie ciężko.
Po pierwsze siwieje na potęgę. Po drugie znam plan na grudzień i jedyny termin wolny to jest ... 24.12.2009. . Bo termin poza weekendowy raczej jest wykluczony jak znam życie.Last edited by kiszot; 2009-11-28, 14:12.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment