Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na to, że w moje urodziny, czyli 7.06 przybędę do Warszawy i jak mnie jakaś dobra dusza przenocuje to mogę zostać i do niedzieli. W piątek imprezki nie proponuję (ale moge się ewentualnie dać nakłonić) bo w sobotę z rana mam bardzo ważne szkolenie, natomiast w sobotę....?
Stolyca - no własnie kiedy? Może 8.06?
Collapse
X
-
Stolyca - no własnie kiedy? Może 8.06?
Tagi: brak -
Z danych w profilu wynika, że tradycyjnych "100 lat" nie będziemy mogli życzyć qleżance wiceprezesNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) -
Re: Stolyca - no własnie kiedy? Może 8.06?
Originally posted by Marusia
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na to, że w moje urodziny, czyli 7.06 przybędę do Warszawy i jak mnie jakaś dobra dusza przenocuje to mogę zostać i do niedzieli. W piątek imprezki nie proponuję (ale moge się ewentualnie dać nakłonić) bo w sobotę z rana mam bardzo ważne szkolenie, natomiast w sobotę....?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
No ja już w Tychach też zgłosiłem akces na to spotkanie. Od dziś wzmagam treningi piwne, żeby nie wypaść bladoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Tylko się nie przetrenuj, tak jak ostatnio nasi piłkarze!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Dobra, mili koledzy, jestem w sobotę 8.06 wolna od 14.00, moją komórecke mata to się zkrzykniemComment
-
Krzyk, Krzyk, KrzykTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
-
Mam propozycję, niech wszyscy chętni z Warszawy prześlą mi na PW namiary na siebie a ja spsóbuję to wszystko zgrać. Liczę szczególnie na często pojawiających się na Forum (Ahumba, Cezar, Żąleną, Pulas, Slavoy - mam nadzieję, że wrócisz na chwilę do warszawy), na oddalonych od nas ale mam nadzieję, że ciągle pamiętających (Cordel) i na wszytskich z całej Polski którzy mają ochotę spotkać się w Warszawie.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Coby temat nie przysechł informuję, że dalej wszystkie znaki na ziemi, niebie i w piwie wskazują, ze bedę w Warszawie 7-9 czerwca
Możecie szykowac prezentyComment
-
Marusia napisal/a
Coby temat nie przysechł informuję, że dalej wszystkie znaki na ziemi, niebie i w piwie wskazują, ze bedę w Warszawie 7-9 czerwca
Możecie szykowac prezentypułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
Biedny Zythum od tygodnia się zastanawia do jakiej knajpki Cię zaprosić Jak się jeszcze dowie o tych prezentach, to całkiem się chłopak załamie
zwłaszcza jak się dowie, że prezent może być drobny, symboliczny, byle to był stary kufel najlepiej z LwówkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Comment