Niiii... z Wrocka? Kogo?
Przy okazji 14,06 Żywiec
Collapse
X
-
-
Mam przyjemnoś zakomunikować że lista się powiększyła o kolejnego uczestnika Kto to taki pozostanie niespodziankąbez brody...Comment
-
mam nieprzyjemność zakomunikować że niestety w Żywcu nie zjawię się w ogóle- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
muszę być między 13.30 a 15.00 w sobotę w Częstochowie.
sprawdziłem wszelkie możliwe połączenia i zakląłem pod nosem, jak zobaczyłem, że tak misterny plan 5 przesiadek spełzł na niczym bo dotarłbym na 16.00- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A już myślałem że poznam naszego Wielkiego ArtaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Krzysiu napisał(a)
będę w Żywcu w sobotę ok. 2.00 w nocy i od razu walę pod browar.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
ja wyjeżdżam z Ahumbą Juniorem z Warszawy ok. 10 w piątek jakimś ekspresem. Koło 16. powinienem być na miejscu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
o 9:35 masz Wieden-
przesiadka w Katowicach w Żywcu jesteś o 14:16
o 11:00 masz Bielsko Biała i tam przesiadka w Żywcu planowo 15:53bez brody...Comment
-
Być może niektórzy z forumowiczów, którzy przyjadą wcześniej na spotkanie mają pod bokiem jakieś lokalne browary. Dla mnie np. egzotyczne (tzn. niedostępne w sklepach) jest niemal wszystko co nie jest reklamowane w telewizji. Czyli mogę kupić coś standardowego. Może i inni będą chcieli popróbować nowych dla nich piw. Proponuję aby każdy - jeśli może - przywiózł ze sobą kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt piw z lokalnego browaru.
Ja mogę zabrać ze sobą piwo BOSS z browaru w Witnicy. Nic specjalnego ale może kogoś zaciekawi.
Mam nadzieję, że takie picie w Żywcu całkiem niesłusznych piw nie spowoduje wypędzenia za bramy miasta.Comment
-
Krzysiu napisal/a
Nie wiem, czy kogokolwiek to obchodzi, ale będę w Żywcu w sobotę ok. 2.00 w nocy i od razu walę pod browar. Rozważam wariant pozostania do niedzieli rano.
marcopolok napisal/a
pierdoły wypisujesz
Comment
Comment