Dzisiaj oficjalne otwarcie minibrowaru, taką informację zamieścili na swojej stronie:
3city do Brovarni na piwo!
Collapse
X
-
Dzisiaj oficjalne otwarcie minibrowaru, taką informację zamieścili na swojej stronie:
http://www.brovarnia.pl/Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
nie można ... być może jeszcze nie można - a nie pytałem czy maja taki plan, bo akurat nie byłem samochodemComment
-
Comment
-
Last edited by Maggyk; 2008-08-01, 15:27.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Brovarnia zawiodła mnie w jednej kwiestii:
Kiedy poprosiłem o wafle do kolekcji - dostałem, ale używane, ze śladami odciśniętych szklanek.
A skoro mieszkam w Gdyni, to nie będę kupował na Allegro "wafli Brovarni w idealnym stanie", które przypędzą do mnie pocztą z np Szczecina lub Wa-wy, bo wolę podjechać (listonosz mi piwa nie przyniesie, a będąc na miejscu w Brovarni mogę cosik pokropić ten durny łeb).
Świerzy browar, do którego przychodzi kolekcjoner (brzmi dumnie, aż nazbyt dumnie...) powinien poczęstować mnie reprezentacyjnymi podkładkami.
Zresztą zwyczaj ponownego wykorzystania podkładek jest dla mnie dość dziwny...Pijast Piwodziej :DComment
-
Comment
-
Brovarnia zawiodła mnie w jednej kwiestii:
Kiedy poprosiłem o wafle do kolekcji - dostałem, ale używane, ze śladami odciśniętych szklanek.
A skoro mieszkam w Gdyni, to nie będę kupował na Allegro "wafli Brovarni w idealnym stanie", które przypędzą do mnie pocztą z np Szczecina lub Wa-wy, bo wolę podjechać (listonosz mi piwa nie przyniesie, a będąc na miejscu w Brovarni mogę cosik pokropić ten durny łeb).
Świerzy browar, do którego przychodzi kolekcjoner (brzmi dumnie, aż nazbyt dumnie...) powinien poczęstować mnie reprezentacyjnymi podkładkami.
Zresztą zwyczaj ponownego wykorzystania podkładek jest dla mnie dość dziwny..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
"przewalczyć"? tzn w Brovarni, czy wśród ludzi? Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli.
A recycling wafli jest normalny, ponieważ jest powszechny, ale podkładki są bliższe kategorią jednorazowym serwetkom, pałeczkom i sztućcom, niż talerzom i pokalom, dlatego wydaje mi się, że (utopia, no nie?) powinny być używane raz.
Ostatecznie mogliby w pubach mieć wafle użytkowe i - dziewicze - dla kolekcjonerów
I darmowe piwo (a co!)Pijast Piwodziej :DComment
Comment