Uzgodniłem ze Wzmacniaczem, że spotykamy sie w najbliższą sobotę w "Stańczyku" o godzinie 17-ej.
Gdańsk sobota 27 września - "Stańczyk"
Collapse
X
-
Dowiem się co leją i czy będzie coś na sobotę ale ciekawie to nie wygląda.
Kupiłem ostatnio 30stke Gościszewa i niestety połowa poszła w kanał zapach miało taki że......nie dało się wypić .
Mam nadzieje że teraz "idzie" inna warka.Comment
-
Chciałbym jedynie nadmienić iż dla mnie ważniejsze jest spotkać się i porozmawiać w miłym towarzystwie niż to co pije przy okazji, ale nie będe rozwijał tej tezyComment
-
-
Akurat będę w Jelitkowie, więc może uda mi się wskoczyć na 1 piwko, ale dopiero po 19. O ile nie wypijecie beczki do tej godzinyLast edited by Pendragon; 2008-09-24, 20:22.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ahh nie zalapie sie tym razem!! Ja chce sie w koncu napic dobrego Gosciszewa , ostatnio mailem okazje wypic ... no dobra przymusic sie do wypicia Gosciszewa z niezapomnianymi aromatamki konskimi ...
Tak prawe mowiac dobre Gosciszewo pilem 2 razy w zyciu."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Piotrze mam nadzieję ze i Ala przyjdzie. Moja lepsza połowa też się wybiera na spotkanie i napewno chciała by se poplotkować jak to z tymi połowami bywa.Comment
-
Niestety tylko na godzinkę wpadnę do "Stańczyka" około 17:00.Comment
Comment