Bawiąc się w Bawarii na początku października zamierzamy się spotkać z Naczelnikiem w Mittenwaldzie 11 października(sobota). Może ktoś jest jeszcze chętny na dobrą, huczną zabawę z kuflem w dłoni.
Bawarski fest, Mittenwald, 11.X.08
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Spotykamy się na pszenicy około godziny 19:00 w lokalu...(zobaczymy). Do zobaczeniaComment
-
Nadchodzaca sobota/niedziela jest nasza
Picie odpowiedniego gatunku piwa w Mittenwaldzie wytaczaja motywy z firmowych wafli. Na waflach mozna ujrzec sceny, ktore kojarza sie z 4ema porami roku.
Z racji zblizajacej sie zimy, chyba bedziemy musieli obrac kierunek najtresciwszy, zimowy-"boczny"Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Comment
-
Miło było się z wami spotkać w tych pięknych okolicznościach przyrody. Czekam na fotosy.Comment
-
Oczom nie wierze
Photoshop potrafi zdzialc cudaPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
-
Naczelniku, szykuje się kolejne spotkanie. Tym razem proponuje środkowe Niemcy pod koniec marca. Co ty na to?Comment
-
A gdzie konkretnie? Dla mnie to drugi koniec swiata
Pozyjemy, zobaczymy. Jak mnie mediolan w najblizszy weekend kompletnie nie"wyplucze", to pomyslimyLast edited by naczelnik; 2009-03-05, 22:18.Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
-
Comment
-
Abernacki, dwa lata temu trzeba bylo sie zebrac- bylby rzut beretem z Magdeburgowa.
Tym razem to niestety nie wypali. Ale widzimy sie gdzies na piwnym szlaku z pewnosciaPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
-
Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
-
Ależ oczywiście ale tym razem bawić się będziemy w Nadrenii Palatynat oraz Saarze.Comment
Comment