Spragnieni, niekoniecznie wiary, korzystając z zaproszenia Ani i Zbyszka, przybywamy w sobotę o 11:30. Plan gry? Nieznany, ale z pewnością ciekawy. Jeśli ktoś chce się do naszej czwórki dołączyć, będzie nam niezmiernie miło
Ha, ha...pokażemy Wam ten dyliżans . Ale na początek przywitamy Was właśnie modlitwą. Jeśli żadnej nie znacie o 12.00 przewidziana jest nauka modlitw (przypisek - mój - zbysia) - czas trwania 1,5 godziny...
A co do planów, to pewnie zaraz po przyjeździe (albo tuż przed odjazdem) jedno piwko w knajpie przy Peronie 1, pewnie Oslo, no bo Bavarianhaus pewnie jest w trakcie Oktoberfestu, więc nie ma jak się tam wściubic...
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Skoro nie ma zainteresowanych naszym przyjazdem (poza Zbysią i Anią) to się obrażamy i odwołujemy naszą wizytę u medalików
A poważnie, to jak zwykle koty rządzą - okazało się, że jednak nie mamy ich z kim zostawic - zatem przekładamy nasz przyjazd do czasu, kiedy pewna tajemnica ujrzy światło dzienne.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
(...)
A poważnie, to jak zwykle koty rządzą - okazało się, że jednak nie mamy ich z kim zostawic - zatem przekładamy nasz przyjazd do czasu, kiedy pewna tajemnica ujrzy światło dzienne.
a miało być tak pięknie
Jeżeli mogę coś zasugerować to zajrzycie 25 tego miesiąca.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
Czy ktoś wie czy można gdzieś nabyć w Rybniku (lub ewentualnie w Częstochowie, bo często tam bywam), piwo z mniejszych browarów jak np. Ciechanów czy Fortuna? Najlepiej niepasteryzowane, ale niekoniecznie.
W Rybniku w delikatesach Alma i Stokrotka można...
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w najbliższy łikend pojawię się z moją małżonką w Częstochowie u znajomych. Czy uda się drodzy Forumowicze spotkać? - tego nie wiem, mogę mieć mało czasu.
Ale chciałem zapytać o następujące rzeczy:
1. znajomi mieszkają...
Comment