Zabawa trwała do późnego wieczora tylko że w innym lokalu. A co do uczciwości myślę, że wina nie leży po stronie biesiadników a po stronie obsługi.
I znów Ahumba w Sopocie
Collapse
X
-
-
Masz na myśli te "zamówione" przez piotrrata, czy też potem wjechały jeszcze kolejne 4?
A mi się tam podobało, tylko postuluje zaczynać imprezy, o ile to możliwe, trochę wcześniej, o 16-17, bo powrót do domu to potem męczarniaLast edited by Pendragon; 2008-11-11, 12:16.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMasz na myśli te "zamówione" przez piotrrata, czy też potem wjechały jeszcze kolejne 4?
... :
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZabawa trwała do późnego wieczora tylko że w innym lokalu ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziImpreza średnio udana. Większość towarzystwa zmyła się koło 20. W dodatku nie wszyscy uczciwie zapłacili za wypite piwo. Poszli sobie, a według kelnerki zabrakło chętnych do zapłacenie za 4 piwa. Kłopot spadł oczywiście na nas.
Aby to się nie powtarzało powinniście wprowadzić system z warszawskiego Bierhalle:
zamówione-przyniesione-zapłacone od razu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dzięki wszystkim
1. za spotkania:
- niedzielne z Magdą (simonową), dyrektorem, Marusią, Slavoyem i Arkiem.
- poniedziałkowe u Biermana.
2. za piwa:
- u dyerektora
- u Biermana
- Kowalowe od abernackiegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTaaa, akurat"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziImpreza średnio udana. Większość towarzystwa zmyła się koło 20. W dodatku nie wszyscy uczciwie zapłacili za wypite piwo. Poszli sobie, a według kelnerki zabrakło chętnych do zapłacenie za 4 piwa. Kłopot spadł oczywiście na nas.
Comment
-
-
To musiał być Makaron! Nie było go przecież, to i nie zapłacił
NIe bić ŻARTOWAŁEM- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Aby nie zakładać ciągle nowych tematów informuję, że najbliższy mój przyjazd do Sopotu będzie miał miejsce w południe 18 lutego. Wyjeżdżam w niedzielę w południe.
W planie codzienne (?) odwiedziny w bulaju, oraz piątkowe lub sobotnie odwiedziny u Biermanna. Kiedy zajrzę do gdańskiej degustatorni jeszcze nie wiem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wstępnie zgłaszam swój akces Gdziekolwiek, może nawet być i Sopot, bo dawno w nim nie byłem, a piwo to piłem tam ostatnio ...hoho ze 12 lat temu
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jestem jak najbardziej za, w sobotę u Biermanna około 18:00.
Maćku, będę miał dla ciebie smaczny rarytasik za wschodu.
Comment
-
-
W sobotę powinienem być osiągalny"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziW dodatku nie wszyscy uczciwie zapłacili za wypite piwo. Poszli sobie, a według kelnerki zabrakło chętnych do zapłacenie za 4 piwa. Kłopot spadł oczywiście na nas.
W poniedziałek po warszawskiej giełdzie na spotkaniu w Bierhalle, mniej więcej co godzinę, półtorej a przed wyjściem kogoś z sali prosiliśmy o rachunek i płaciliśmy aktualną sumę. Można by to zastosować i teraz.
Ponieważ moje ostatnie piwa to "klasyczna apteka" Piokl i Ci którzy wówczas świecili oczami zgodnie z obietnicą mają u mnie po piwie (nie moim), ale biermanowym.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Również w tym roku wyjazdy z domu rozpocznę od wizyty w Sopocie.
Tym, którzy ewentualnie mają chęć napić się ze mną piwa podaję czasokres pobytu:
5-10 luty. Miejsce - jak zwykle WDW Imperial w Sopocie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
To zapraszam do nowego miejsca w Sopocie "Spółdzielni Literackiej" na ulicy 3 Maja. Z kija Amberowskie Koźlak i Żywe (z szafy chłodzącej całe Kegi). Butelkowe piwa ukraińskie. Cały lokal dla niepalących.
Comment
-
Comment