Jak się będę meldował na Kilińskiego, zajrzymy. Czemu nie?
I znów Ahumba w Sopocie
Collapse
X
-
Last edited by Ahumba; 2010-01-09, 17:02.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
To jeszcze dużo czasu, więc trudno się już konkretnie umawiać. Ale któregoś dnia chętnie zjadę - najlepiej popołudniem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Proponuję sobotę w gdańskiej Degustatorni (plus ew. 1-2 piwka wcześniej w Brovarnii).
Ponieważ najpóźniej o 19 muszę wracać, więc takie spotkanie powinno się zacząć wcześnie, tak by był czas na jakieś 4 piwa
D. otwierają o 15 i myślę, że zacząć można by już pół godziny później. Ew. nawet wcześniej w Brovarnii. Oczywiście miejscowi mogą siedzieć dłużej Mam nadzieje, że jakaś ekipa się dowlecze.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zacząć powinniśmy tam, gdzie trudniej w sobotni wieczór o miejsca. No chyba, że Michał jakiś mikry stolik dla nas przytrzyma (?)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Nie wiem ile osób chodzi do Brovarnii teraz - dawno mnie tam nie było.
W Degustatorni do 17 o miejsce jestem spokojny, później jest już kiepsko.
Z D. jest bliżej do dworca i można w związku z tym dłużej posiedzieć
-
No to jak się spotykamy?
14.30 - 15.30 ?
Brovarnia czy od razu Degustatornia?
Mam nadzieję, że ktoś z Trójmiasta dołączy?
Halo ludzie, ruszyć d...
Ja wcześniej mam zamiar objechać 2 sklepy i zjeść obiadek Pod Zielonym Smokiem.
Możemy się już tam spotkać.Last edited by Pendragon; 2010-02-04, 12:06.
-
Skoro szybciej nie dasz rady... Chciałbym jak najszybciej zacząć bo przed 19 muszę zakończyć biesiadowanie.
Możemy zatem umówić się na na 16, a kto będzie mógł to przyjdzie i troszkę szybciej, ok?
-
Ponieważ temat nie jest jakoś specjalnie "eksploatowany" informuję, że ja w sobotę ok. 16 będę w Brovarni. Jak ktoś się pokaże będzie mi miło. Jak nie, no cóż..........
Niektórzy zresztą mają do mnie telefon to mogą zadzwonić. Ja za niedługo wyruszam w kierunku Sopotu a wracam w piątek za tydzień.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment
-
Ok, zatem do 16. Miejscowych powinno być zatem co najmniej trzech.
-
Dziękuję wszystkim za miłe i wesołe spotkanie.
Jedni przychodzili wcześniej, inni później, niektórzy nawet wysłali swoją przedstawicielkę...
Tak samo jak przychodzili, tak i wychodzili - w różnych konfiguracjach. Niektórzy, "proszę pana", znikali nawet po angielsku
Impreza udana i tylko szkoda, że ludzie muszą do nas przyjeżdżać z zewnątrz, byśmy mieli argument by się zebrać na piwku.
-
Ja niestety z powodu przeziębienia nie mogłem się stawić Ano szkoda, że te spotkania tak rzadko się odbywają. Może wraz z nastaniem wiosny zmienimy zwyczaje?Comment
-
Ja również dziękuję tym, którzy mieli ochotę się ze mną napić piwa (dotyczy to również tych, którzy chcieli, a z różnych powodów nie przybyli).
I spotykajcie się częściej niż raz w roku z powodu mojego przyjazdu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Comment