Tak mnie naszło, aby powłóczyć się po kraju najlepiej pod koniec listopada. Tym razem wybór padł na Janów Lubelski (lany Janów i Jagiełło) i Radom (Pivovaria). Może tradycyjnie ktoś by dołączył. Wyjazd oczywiście z biletem PKP.
Trójmiasto w Janowie L. i Radomiu (XI.08)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Ha, ciekawy pomysł. Chętnie się wybiorę. No ale to za miesiąc, wiec ciężko mówić o 100% pewności. Ale moje poparcie masz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Gdybym nadal mieszkał w Janowie z pewnością przyłączyłbym się do degustacji Janowa i Jagiełły, jednakże jakiś czas temu nieco zmieniłem współrzędne i w rodzinnym miasteczku bywam rzadko. Gdy termin waszej wizyty będzie już sprecyzowany, spróbuję wygospodarować nieco czasu, by wyskoczyć na piwo z trójmiejską ekipą.
Zapomniałem dodać, że do Janowa Lubelskiego koleją nie dotrzecie z pewnością. Po prostu zapomnieli torów doprowadzić...Last edited by Lacriferno; 2008-10-27, 20:20.Comment
-
W takim razie spotkanie nabiera rumieńców Chciałbym aby wycieczka odbyła się w ostatni weekend listopada czyli 28-30.XI.
Ps. Tak wiem, że Janów niedorobił się lini kolejowej, dlatego drogę od Kraśnika do Janowa pokonamy autobusem.Last edited by abernacka; 2008-10-27, 20:44.Comment
-
Może sprecyzuje datę wyjazdu. Pociag z Gdyni Głównej odchodzi w piątek o godz. 23:25 (z Gdańska Głównego o godz.23:57), powrót do Gdyni w niedzielę o godzinie 23:57 (w Gdańsku spodziewany jest o godz. 23:26).Comment
-
Wstępnie powinniśmy się z kolegą przyłączyć do spotkania. To jak rozumiem w sobotę spotkanie w Radomiu a w niedziele Janów ??
Sądzę, że my byśmy dojechali rano do Radomia potem jakoś wrócili do Lublina wieczorem no i potem w niedziele jakoś do Janowa. Jak możecie to podajcie szczegóły wyjazdu, żeby zacząć dostosowywać dojazdy.Comment
-
Odwrotnie Przyjazd do Janowa w sobotę około 12:30 i tam nocleg. W niedziele o 8 rano wyjazd z Janowa do Radomia.Comment
-
Oby tylko jakieś dobre piwko w Radomiu mieli, najlepiej jakiegoś koźlaczkaComment
-
W związku z niejasną sytuacją w Janowie Lubelskim jestem zmuszony skorygować plan podóży. Zamiast Janowa jadę/jedziemy do Łodzi na wręczenie medalu Złoty Chmiel a następnie w niedzielę do Radomia do Pivovarii. Zainteresowanych przepraszam za zmianę planów.Comment
-
Po różnych perypetiach udało mi się uzyskać wolne na ten weekend
Znaczy ("odpukać") jadę z WamiPoszukujęComment
-
Dziś poczyniłem rezerwacje pokoi w samym centrum miasta (blisko Peronu 6 i Bierhalle). Cena oszałamiająca na głowę wychodzi 35zł.Comment
-
Garść praktycznych informacji
Wyjazd do Łodzi w sobotę (29.XI.) o godzinie 8:37 (z Gdyni Głównej), 8:50 (z Oliwy) lub z Gdańska Głównego o 9:02.
Powrót w niedzielę (30.XI.) przez Radom i Warszawę o godz 23:57 (Gdynia).
Kupujemy bilet turystyczny na pierwszą klasę, aby wygonie się jechało i bawiło.Comment
-
A może by tak w daleką drogę zabrać ze sobą kartonik (24szt.)Noteckiego. Piotr zakupisz?Comment
Comment