Nalot 3city na Belgię

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ada13
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2004.03
    • 128

Nalot 3city na Belgię

Postanowiliśmy wykorzystać to, że bilety lotnicze z Gdańska do Brukseli można właśnie kupić po 1 zł (2zł w dwie strony). Dokonaliśmy ich więc zakupu, wylot 06.12, powrót 09.12. Na lotnisku wynajmujmy auto (już obsadzone), trochę ponad 100 euro za 3 dni. I jedziemy na piwo. Dokładny plan jeszcze nie ustalony.
    Może ktoś się jeszcze zdecyduje? Taka okazja się szybko nie powtórzy.
  • piotrrat
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.11
    • 730

Ja już się zdecydowałem dlatego to auto ma "komplet" ale kolejnych kilka osób może pofrunąć i wynająć inne auto i ....to już by było coś!!
    Podobno bilety jeszcze są.

Comment

• dyrektor
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.05
      • 1039

Normalnie bilet już kupiłem ( a co tam niech stracę, pracuje się to się ma ) teraz tylko czekam na chętnych do kolejnego samochodu
      http://www.for-nails.pl/
      http://stanbud.biz/
      https://www.facebook.com/pages/Sklep...89562121174566

Comment

• skandal
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 1439

Potrzebuje kilku dni do namysłu i jak będą jeszcze bilety to drugie auto będzie w 3/4 obsadzone.

Comment

• dyrektor
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.05
          • 1039

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal
          Potrzebuje kilku dni do namysłu i jak będą jeszcze bilety to drugie auto będzie w 3/4 obsadzone.
          proponuję kupić teraz, "w razie niemca" stracisz 2 zł
          http://www.for-nails.pl/
          http://stanbud.biz/
          https://www.facebook.com/pages/Sklep...89562121174566

Comment

• Pendragon
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

To gdzie te bilety po 1 zł można kupić ? To bym może zajął pozostała 1/4 auta

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• tomek35
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2007.02
              • 497

Bilet za 1 zł do Brukseli?!, nie wierzę , czy ten samolot będzie miał oby pełny bak paliwa?
              Last edited by tomek35; 2008-10-29, 13:14.

Comment

• piokl13
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2003.06
                • 946

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
                To gdzie te bilety po 1 zł można kupić ? To bym może zajął pozostała 1/4 auta

Wybierasz odprawa online, tylko bagaż podręczny (10kg podręcznego ci starczy), bez ubezpieczenia, płatność visą electron.

Mam już pierwszy punkt wizyty:

Genialne miejsce z prawdziwym lambic. I akurat w pierwszą sobotę miesiąca o 11 jest zwiedzanie! A o 10 przylot!

Comment

• ada13
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2004.03
                  • 128

Promocja jest tylko do jutra. Radzę się spieszyć .

Comment

• JAckson
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6122

Do dublina po 76zeta. Też moznaby na piwo wyskoczyć
                    MM961
                    4:-)

Comment

• Pendragon
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

Piokl - przylot jest o 10:55 na dodatek na lotnisko o jakieś 70km od Brukseli. W sumie nie wiem gdzie ten przybytek, ale i tak czasowo sie nie da rady.

Pytanie - co z tym bagażem - nie widzę tam opcji "tylko bagaż podręczny", jest za to "0 bagażu- odprawa online". No ale to chyba oznacza, że kompletnie nic się nie zabiera? To przecież nie wchodzi w rachubę. Nie jestem Maklakiewiczem czy Himilsbachem, żeby polecieć na 3 dni tylko z forsa za pazuchą
                      Last edited by Pendragon; 2008-10-29, 15:19.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• piokl13
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2003.06
                        • 946

Piokl - przylot jest o 10:55 na dodatek na lotnisko o jakieś 70km od Brukseli. W sumie nie wiem gdzie ten przybytek, ale i tak czasowo sie nie da rady.

Pytanie - co z tym bagażem - nie widzę tam opcji "tylko bagaż podręczny", jest za to "0 bagażu- odprawa online". No ale to chyba oznacza, że kompletnie nic się nie zabiera? To przecież nie wchodzi w rachubę. Nie jestem Maklakiewiczem czy Himilsbachem, żeby polecieć na 3 dni tylko z forsa za pazuchą

Wiem o 10:55, zauważyłem za późno . Ale nie martw się. Napiszę do nich maila, może poczekają . W dodatku w tej miejscowości jest i drugi browar z tradycjami.

Wybieraj zero bagażu, podręczny możesz wziąć .
                        Last edited by piokl13; 2008-10-29, 15:24.

Comment

• Maidenowiec
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.07
                          • 2287

Noo, jak będą takie bilety do Dublina na św. Patryka to można by wyskoczyć
                          Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Pendragon
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

No to lecę albo i nie lecę. Najpierw nie chciało mi zaakceptować karty, po ponownej próbie system bukowania padł, a po 4 czy 5 próbie pojawił się komunikat, że już mają moje zamówienie i mam czekać na maila. Zobaczymy...

Poproszę o jakiś dobry internetowy przewodnik po brukselskich/belgijskich browarach.
                            Last edited by Pendragon; 2008-10-29, 16:03.

Comment

• jacer
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2006.03
                              • 9875

Poproszę o jakiś dobry internetowy przewodnik po brukselskich/belgijskich browarach.

Tu sobie poczytaj: http://www.europeanbeerguide.net/#belgium
                              Cos mi śmierdzi z tą ceną
                              Milicki Browar Rynkowy
                              Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                              "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                              "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                              No Hops, no Glory :)

Comment

Przetwarzanie...