Jakby na nasze zawołanie 1 listopada przy Muzeum Gueze w Bruksili - Anderlechcie został otworzony minibrowar Cantillion
Nalot 3city na Belgię
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-11-08, 01:37.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sherman Wyświetlenie odpowiedziCzekam na relację z Waszej wyprawy, bo mam zamiar podobną poczynić ok lutego/marca. Wtedy
też jest promocja na loty (z Wrocławia)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ada13 Wyświetlenie odpowiedziNo to jutro lecimy.
Ekipa spotyka się o 8 rano na lotnisku.
Wrażenie z pobytu (o ile ktoś będzie coś pamiętał) po powrocie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziw takim razie, zaraz idę się pakowaćPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
I jak tam podróżnicy?
Wróciliście? czy wracacie stopem?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ada13 Wyświetlenie odpowiedziWróciliśmy, ale jeszcze nie doszliśmy do siebie po przejrzeniu stanu konta po powrocie.
Więcej napiszemy później.
Dochodzić do siebie i pisać co i jak.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziBilety były faktycznie po 1 zł ,co do tego nie ma żadnych wątpliwości ale ogólne wydatki na piwo i inne takie.....duże ,ojrony schodziły z kart i porfeli jak świeże bułeczki niestety
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzi"Panu" ale wspomnienia bezcenne
Comment
-
-
-
Napiszcie coś chociaż skrótowo, jak to wyglądało m.in. właśnie pod względem kosztowym - bo że atrakcje były, to nie wątpię- bo też chcę tę złotówkę wykorzystać jak będzie możliwość, już ją sobie odłożyłam do skarbonki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNapiszcie coś chociaż skrótowo, jak to wyglądało m.in. właśnie pod względem kosztowym - bo że atrakcje były, to nie wątpię- bo też chcę tę złotówkę wykorzystać jak będzie możliwość, już ją sobie odłożyłam do skarbonki
, dalej było tylko dużo piwa i dużo wydanej forsy. Panowie wypijali po kilkanaście piw dziennie. A piwko kosztowało od 1,3 euro za 0,25, 2,6e za 0,33 np. próbnik 4x0,125 w minibrowarze na Grand Placu to 8e, 0,33 z beczki w zadymionej spelunce to 2,6e; średnio wyszło gdzieś koło 3e za 0,33. Teraz wystarczy pomnożyć trzy dni razy kilkanaście piw dziennie razy 3euro... i strach się bać
.
Comment
-
Comment