A mnie już ten 6 XII zaczyna wkur... Jest impreza w Jagatowie, KFG w Kraku, giełda w Poznaniu a teraz jeszcze to.
Nalot 3city na Belgię
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi...
Poproszę o jakiś dobry internetowy przewodnik po brukselskich/belgijskich browarach.
Welcome to Belgium! We're delighted that you have chosen us for your next holiday. Discover our surprising regions and let yourself be seduced by all Wallonia, Brussels & Flanders has to offer. Select your destination and start your discovery. Have a great trip !
I oczywiście ratebeer i beeradvocate
Comment
-
-
Piokl13 właśnie znalazł minivana Volkswagen T5 3-drs 9 osobowy za 255 euro. Byłoby więc miejsce na 4 dodatkowe osoby, czyli nie musielibyście brać drugiego auta. Finansowo się to nie opłaca, ale wiadomo, że kierowców abstynentów nie ma. No i w "kupie" raźniej.
Comment
-
-
A od 9 osób to nie ma już innej kategorii prawa jazdy niż li tylko B?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedzi
A my już bilety mamy przecież kupione. A i cena był uczciwie podana.
Z wynajęciem auta jest mały "kłopocik". Może je prowadzić teoretycznie tylko 1 kierowca. Za kolejnych trzeba extra dopłacać.
Comment
-
-
Jest taka koncepcja ,jedynie słuszna -rezerwujemy busa na 9 osób i jadą nim:
Piokl13 ,ada13 + dwóch zawodników (kierowcy)
Piotrrat +jedna zawodniczka
Dyrektor i Pendragon.
Zasadniczo jest to najlepsze rozwiązanie , co wy na to??Ostatnia zmiana dokonana przez piotrrat; 2008-10-29, 21:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat Wyświetlenie odpowiedziJest taka koncepcja ,jedynie słuszna -rezerwujemy busa na 9 osób i jadą nim:
Piokl13 ,ada13 + dwóch zawodników (kierowcy)
Piotrrat +jedna zawodniczka
Dyrektor i Pendragon.
Zasadniczo jest to najlepsze rozwiązanie , co wy na to??
Dyrektor i Pendragon, odpowiada to wam?
Comment
-
-
Ja tam zasadniczo zgadzam się na wszystko
Comment
-
-
Jestem za a nawet za! A dostaliście potwierdzenia na maila? Ja wciąż czekam i nie wiem czy to dobry omen.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi...do DublinaOstatnia zmiana dokonana przez Makaron; 2008-10-29, 23:41."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJestem za a nawet za! A dostaliście potwierdzenia na maila? Ja wciąż czekam i nie wiem czy to dobry omen.
Wejdź na ich stronę i kliknij "Zarządzaj rezerwacją". Tam można obejrzeć sobie swoje rezerwacje.
Comment
-
-
Dzięki Piokl. Tam nic nie było, więc zacząłem przelewy od początku. Nie zaakceptowało mi Visa Elektron, więc użyłem Visy i już mam wydrukowane potwierdzenieCo prawda kosztowało mnie przez to 36 a nie 2 zł, no ale... Czyli lecę!
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-10-30, 10:35.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Sondowaliśmy kwestię tanich noclegów. Widzimy 3 opcje:
A. - full wypas
sobota, niedziela - Bruksela hotel Chelton 3* -cena weekendowa 50e za dwójkę
poniedziałek - hotel formula 1 koło lotniska - stała cena 39e za pokój dla 1,2,3 osób
B. - pośrednia
sobota - Bruksela hotel Chelton 3* -cena weekendowa 50e za dwójkę
niedziela - hotel koło Leuven - 35e za pokój dla 1,2,3 osób
poniedziałek - hotel formula 1 koło lotniska - 39e za pokój dla 1,2,3 osób
C. - ekonomiczna
sobota, niedziela - hotel koło Leuven - 35e za pokój dla 1,2,3 osób
poniedziałek - hotel formula 1 koło lotniska - 39e za pokój dla 1,2,3 osób
Leuven leży blisko Brukseli. Ale ten hotel akurat kawał od miasta.
Chelton leży w centrum Brukseli.
Które rozwiązanie najbardziej wam odpowiada, bo z rezerwacją nie ma sensu czekać. Dodatkowo musicie zgrupować się w grupki 2,3. Ja, piokl13 i nasza mała stanowimy jedną.
Comment
-
-
Comment
-
Comment