Jeśli w tym Leuven nie ma nic ciekawego pod względem piwnym, to po co sobie tym głowę zawracać. Jeśli jest i jest dogodny dojazd, to optowałbym za wersją B.
Nalot 3city na Belgię
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJeśli w tym Leuven nie ma nic ciekawego pod względem piwnym, to po co sobie tym głowę zawracać. Jeśli jest i jest dogodny dojazd, to optowałbym za wersją B.
Hotel o którym mowa jest jednak kilka kilometrów od miasta, więc i tak do miasta trzeba specjalnie jechać autem.
Comment
-
-
A ja pójde spać tam, gdzie mnie zechcą
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja pójde spać tam, gdzie mnie zechcą
Naaaaa zdrowieeee !!!
Comment
-
-
Musicie wiedzieć, że formula 1 to tzw. plastikowe hotele. W pokoju duże łóżko + nad nim łóżeczko piętrowe dla dziecka telewizor i szafka. Wszystko upakowane dość ciasno, ale nie klaustrofobicznie.
Kible, prysznice i łazienka wspólne poza pokojami - wszystko - całe kabiny - odlane z plastiku.
Przynajmniej tak jest w Niemczech, ale sądzę, że pewnie cała sieć tak wygląda...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedzi...
Z autem już daliśmy ciała. Za tego busa chcą dziś ponad 450euro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Cicho zdrajco, bo ci wypije wszystkie tyskacze i jeszcze każe dopłacićOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-11-04, 19:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziZła: Obciążyli mi moją kartę kredytową kwotą za wynajem.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziMam dwie wiadomość, dobrą i złą.
Dobra: Dostałem właśnie voucher na busa. Będzie jak chcieliśmy, odbiór 11 w sobotę, zwrot 5:30 rano we wtorek.
Zła: Obciążyli mi moją kartę kredytową kwotą za wynajem.
Jest jeszcze trzecia dobra wiadomość ......... - oddamy Ci
P.S. Pendragon tylko nie pisz, że w Tyskim , albo frytkach z majonezem (o i tutaj me myśli przy Przewodniczącym )
Comment
-
Comment