Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
Wyświetlenie odpowiedzi
7.11.2008 Marusia i Slavoy w Warszawie
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
To jeszcze dla porządku, bo w tym temacie nie padła nazwa i adres - Malinka, ul. Brazylijska 7a - czas spotkania - jak będę wiedział, dam znaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Dużo czasu już nie masz...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Tak jak było napisane wcześniej - od 19-tej. Zdążyłembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ech, to za późno dla mnie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzilinia 111 dowozi pod samą knajpę, od degola to jedyne 5 czy 6 przystanków, a od strony łazienkowskiej też niezgorsze połączenia.
Comment
-
-
-
Plan jest taki: 18.30 na Centralną przyjeżdża Ark, dołączam ja i Slav i startujemy na Saską Kępę autobusem 502 lub 525.
Jak kto chce dołączyć, to do zobaczenia na przystanku, w razie awarii - telefonizator
Do zobaczenia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA jaki dojazd od Łazienkowskiej?
Na wiadukcie przy ul. Saskiej jest przystanek autobusowy Saska 04. Interesujące linie to 123 (kurs w kierunku Dworzec Wschodni-Kijowska) i 111 (kurs w kierunku Esperanto). Podjeżdża się jeden przystanek i wysiada się na przystanku Brazylijska 02.
Bar Malinka to taki parterowy, oszklony pawilonik na podmurówce obity boazerią, nad którego wejściem wisi nazwa szynku z logiem Jabłonowa.Ostatnia zmiana dokonana przez Pankracy; 2008-11-07, 14:17.
Comment
-
-
Fajno było, na 8 osób obu płci 6 z długim włosem Sporo ekstremalnych doznań, między innymi mecz Polonia B. - Legia oraz papierosy wiśniowe "Hubba Bubba" z cukrowanymi ustnikami...
Dziwnym trafem okazało się, że większość towarzystwa ma do Malinki elegancki dojazd, więc może nie jest to ostatnie nas tam spotkanie. Zwłaszcza że pan autochton dał plamę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi...autochton dał plamęveni, emi, bibi
Comment
-
-
Spotkanko bardzo fajne, lokal sympatyczny mimo wad - ale trzeba przyznać, że rotacyjny tryb siedzenia się sprawdził, przynajmniej się z każdym po trochu pogadało
Jagiełło smaczny, aczkolwiek nieco za słodki jak dla mnie
Comment
-
Comment