2008.11.13 - administracja w Szczecinie
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2008-11-06, 17:13.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Będę miły jak tylko potrafię najbardziej! Zastanawiałem się gdzie legowisko tak zacnym gościom umościć?
No i już wiem! W pubie za szynkwansem obok rurek doprowadzających piwo z zaplecza, a pomiędzy ścianą z galerią tak ukochanych kolektybiliów!Comment
-
Coś cicho,więc napiszę kilka słów.
Dobrze,ze udało mi się wcześniej wyrwać z pracy,bo bym nikogo nie zastał.
Paprykarzowo reprezentowało wraz z Pivarią,aż pięć osób.
Piwko bardzo mi smakowało,szkoda,że tak szybko trzeba było dawać nóżkę,ale z pewnością Primatora jeszcze nie raz się napijęu Krzyśka.
Miło było zobaczyć pewne piwne ryjki i troszkę pokonwersować.
Dzięki za podrzucenie w okolice pętli i szefostwu za piwko domowe(czeka na spożycie).
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Bardzo dziękujemy Krzyśkowi i Halinie za przechowanie, ugoszczenie i miłe spotkanie z Forumowiczami przy piwku. Pivario! Trzymamy kciuki by lokal zapełniał się gośćmi - w szczególności tymi miłującymi dobre piwo i birrofilistykę!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nawiedzony i namaszczony przez samą Administrację, ośmielam się powiedzieć: Bóg zapłać dobrzy ludzie!Comment
-
No to teraz lecę podsyłać na maila to cóżem nie zdążył jeszcze podesłać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Przyłączam się do życzeń. Napomknę, że oprócz nas i Pivariuszy był Jožin z bažin, Kangur, Kangurzyca i Pogoniarz. Dzięki za przemiłe spotkanko. Opis lokalu w stosownym temacie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
A i kolega - twarz lokalu Maciek bodajże - zupełnie nie wiem dlaczego jeszcze nie udzielający się na forum.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Comment
Comment