Dojadą prawdopodobnie koło 17:00. Wstępnie planujemy Jagiełłę na Saskiej Kępie. Gdyby jednak wielu z forumowiczów chciałoby spotkac się z Szanownym Kierownictwem - pomyślimy nad innym rozwiązaniem. Zatem ogromna prośba - do jutra, powiedzmy do godziny 14:00 niech wszyscy chętni na spotkanie wpiszą się w tym temacie - pomoże nam to wybrac miejsce spotkania. Najpóźniej o 16:00 napiszemy w temacie czy spotykamy się na Saskiej Kępie, czy może gdzieś indziej...
16. 11.08 - Arty w Warszawie
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi -
-
Comment
-
Dzięki za spotkanko, lokalik miły, ma swoje wady, ale taki klimatyczny osiedlowy tu duch panujeDotarł jeszcze kolega Tfur w czarnych szelkach. A Jagiełło jakiś chyba taki z mocniejszych tu jest
Szybko uderzył do głowy
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Pierwszy browar restauracyjny w Łucku zaczął swoją działalność w 2013 roku. Mieści się przy jednej z głównych ulic w centrum i jest z niego bardzo blisko do browaru Zemana. Jest to projekt sfinansowany przez miejscowych ludzi będących na politycznym piedestale. Udział polityki i biznesu...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może
. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Bez dania racji piwa w trzech odsłonach pojawiły się piwa sygnowane hasłem Steam Brew w Lidl'ach. Browar się oficjalnie do nich nie przyznaje. Etykietki w stylu steam-punk, stąd pewnie nazwa serii oraz slogan z boku "Let's oil the gears of life." Cena za 500ml i pełne parametry tylko...
-
Channel: Niemcy
-
-
Hej
doradźcie, Warszawiacy, gdzie w okolicy Saskiej Kępy znajdę sklep, w którym (nie sprawdzając wcześniej dostępności) zaopatrzę się w niepasteryzowanego Ciechana, Kasztelana, Lubuskie ew. Czarnków. Zwykle przywoziłem skrzyneczkę z Lodzi odwiedzając moich serdecznych przyjaciół,...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment