Może tak jutro małe spotkanie w Non Iron w Krk w okolicach godziny 18 ?
19.11.08 - Krk, Non Iron
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWracając z targów mogę podejść, ale raczej na jedno małe dla towarzystwa.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziCo to znaczy Krk? Jakieś miasto?
Też poważnie myślę żeby się tam udać na to spotkanie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Godzina jest dobra, bo później jest mecz i będzie pewnie jak to w trakcie meczu...
Też myślę o tym spotkaniu. Jak zwykle jednak będzie to pewnie 1-2 piwa.
P.S. Krk to także całkiem spora chorwacka wyspa"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedzi... Jak zwykle jednak będzie to pewnie 1-2 piwa. ...
Po 7 godzinach na enoexpo, więcej jak 1 piwo może być nie lada wyczynemOstatnia zmiana dokonana przez mlody_w_fachu; 2008-11-18, 22:04.po prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNo wiesz, ja potem do pracy idę, więc sam jestem ciekaw jaki z targów wyjdę
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tuborg22 Wyświetlenie odpowiedziTez bym sie pojawil o 18, ale niestety mam wtedy dentystepo prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
Ale ktoś "skróta" wymyślił...., a już myślałem, że jakieś spotkanie w Chorwacji się szykujeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziAle ktoś "skróta" wymyślił...., a już myślałem, że jakieś spotkanie w Chorwacji się szykuje
A nie mnie niestety z przyczyn niezależnych ode mnie, dzisiaj w ogóle nie będzie w Krk
Przepraszam za moją nieobecność.po prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
Comment