Jadziem do stolycy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • garfunkel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.04
    • 1068

Jadziem do stolycy

Słuchejta ludzie, bo dwa razy nie będę powtarzać. Cały piękny tydzień 0d 8 do 14 grudnia spędzę na szkoleniu w Warszawie. Może mnie kto zechce zobaczyć w całej niewirtualnej okazałości, hę?
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Czemu nie. A pogadać też będzie można, czy tylko popatrzeć?

Comment

• Wujcio_Shaggy
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.01
      • 4628

Nie popatrzeć, Żą, tylko zobaczyć...
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• zbysia
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2004.09
        • 907

No dobro.. może też zajrzę na jakies dwa dni - skontrolować poziom wyszkolenia Ani na tych kursokonferencjach warszawskich (tak właśnie miało być: mizogyniczno-szowinistycznie ).
        Ja chyba zaparkuję z dzieckami na Saskiej Kępie, więc możemy "zobaczyć" jakieś okoliczne lokale...
        fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• Jurandofil
          🍼
          • 2007.10
          • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia Wyświetlenie odpowiedzi
          Ja chyba zaparkuję z dzieckami na Saskiej Kępie, więc możemy "zobaczyć" jakieś okoliczne lokale...
          Jak na Saskiej Kępie, to... znowu Malinka. Ostatnio kto odwiedza Warszawę, swoje siły kierunje tam.

8.XII - poniedziałek, to można jeszcze brać pod uwagę Piwodziałki w Bierhalli.
          Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
          Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9098

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia Wyświetlenie odpowiedzi
            No dobro.. może też zajrzę na jakies dwa dni - skontrolować poziom wyszkolenia Ani na tych kursokonferencjach warszawskich (tak właśnie miało być: mizogyniczno-szowinistycznie ).
            To jak już będziesz wiedział, kiedy będziesz, dajcie znać, coby mieć czas coś ustalić.
            I coby do chętnych zdążyła wiadomość dotrzeć.
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Piecia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.02
              • 3312

podbijam temat pisząc się na spotkanie któregoś dnia
              Koniec i bomba,
              Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

Ok, oto mój zasięg

8 grudzienia - od 21:40 w bezpośredniej bliskości Melyny.
                9 grudzienia - bez ograniczeń (z wyjątkiem wyrzekań drugiej połowy, że w środku tygodnia wracam do domu na cyku).
                11, 12 grudzienia - od 21:40 w bezpośredniej bliskości Melyny.

Comment

• docent
                  • 2002.10
                  • 5205

Ja w poniedziałek 8.XII degustuję koźlaka w Bierhalle Arkadia. Na ten dzień zapowiadali się Maidenowiec z Adelą więc fajnie byłoby spotkać się od razu większą ekipą.
                  Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
                  Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
                  Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
                  Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Ahumba
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9098

W poniedziałek na koźlaku melduję się . Tylko o której?

Jeśli to termin nieodpowiadający Ani i Zbysi, to umawiamy się dalej.
                    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

A na Nowym Świecie mają koźlaka? Tam bym miał bliżej. No i piwo mniej zmrożone

Comment

• garfunkel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.04
                        • 1068

Hej, ja będę w Warszawie już od poniedziałku rano t.j. 8 grudnia. Zbyszek nadjedzie w piątek 12 grudnia. Ewakuujemy się w niedzielę 14 grudnia. Zatem najlepiej byłoby w piątek, sobotę?
                        Niby mogłabym być do dyspozycji samojeden, w ciągu tygodnia - ale jak potem do hotelu nie trafię?

Comment

• Maidenowiec
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.07
                          • 2287

My zdecydowanie jadziem do Arkadii na Koźlaka
                          Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Jurandofil
                            🍼
                            • 2007.10
                            • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                            Ja w poniedziałek 8.XII degustuję koźlaka w Bierhalle Arkadia. Na ten dzień zapowiadali się Maidenowiec z Adelą więc fajnie byłoby spotkać się od razu większą ekipą.
                            Zapowiadał się również kolega dadek, a i ja (jeśli nic się nie zmieni) na kolejną degustację koźlaka zajrzę (w ostatni poniedziałek żal było się rozstać z zestawem alt-koźlak). Myślę, że dotrę między 20 a 21.
                            Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
                            Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• Jurandofil
                              🍼
                              • 2007.10
                              • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedzi
                              Hej, ja będę w Warszawie już od poniedziałku rano t.j. 8 grudnia. Zbyszek nadjedzie w piątek 12 grudnia. Ewakuujemy się w niedzielę 14 grudnia. Zatem najlepiej byłoby w piątek, sobotę?
                              Niby mogłabym być do dyspozycji samojeden, w ciągu tygodnia - ale jak potem do hotelu nie trafię?
                              Taka okazja z koźlakiem nie trafia się często, więc w temacie Bierhalli proponowałbym zaryzykować Poza tym jak inaczej przywitać pierwszy dzień wizyty służbowej w stolycy, jak nie właśnie dobrym Piwem

Mam tylko nadzieję, że się koźlaczek za szybko nie skończył i do poniedziałku na nas poczeka

Comment

Przetwarzanie...