Słuchajcie, koźlak jest też na Nowym Świecie, więc może tam? W razie czego zarezerwuję miejsca. Do Arkadii zdążyłbym na 5 minut przed zamknięciem.
Jadziem do stolycy
Collapse
X
-
Ja się dziś pojawię, ale wolę w Arkadii (mam bezpośredni autobus do domu...). Powinienem być gdzieś koło 19-tej, a może nawet 18-tej...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ja zaraz wybywam z domu i jedziemy z Adelą do Arkadii. Ale pewnie nie zabawimy tam jakoś nad wyraz długoSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
A ja właśnie wróciłem z koźlakaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zostałem zmuszony do zażywania antybiotyku aż do końca tygodnia. Toteż z żalem, ale nie stawię się w piątek...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie wiem na pewno, tak tylko wnioskowałem z tego:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedzi(...) Zatem najlepiej byłoby w piątek, sobotę? (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA w ten piątek to w końcu będzie się coś działo?
Pytam, bo się właśnie okazało, że mam wycieczkę do Wawy na koszt firmy
Comment
-
-
To jak, poprawiny w piątek wieczorem w Malince?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA w ten piątek to w końcu będzie się coś działo?
Pytam, bo się właśnie okazało, że mam wycieczkę do Wawy na koszt firmyZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziMy, tzn. ja, Garfunkel i ron
O, jakiś nowy forumowicz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziMy, tzn. ja, Garfunkel i ron, meldujemy się jutro w Malince ok. 18:00. Myślim, że do 21:00 posiedzim.
Comment
-
Comment