Ty leniuchu!
Jadziem do stolycy
Collapse
X
-
Ty leniuchu!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
zdecydowanie poprawimy w piątek wieczorem w Malince, gdziekolwiek to jest - mam nadzieję, że Arcy, którego tu wspominamy się pojawi . Natomiast teraz jestem w stanie upjenia alkoholowego u Ironów, po kolwejnym dyliżansie...i padam, normalnie padam ...Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Garfunkelko, gdybyś chciała się zwinąć około 20, to służę transportem.Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Rozumiem, że koniec dzisiejszego spotkania w Malince planowany jest na okolice godziny 20-tejPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Mówicie poważnie z tą godziną? Troszkę absurdalna. Mam ochotę się pojawić to bym wziął swoje gratki od Irona i Małej ale o 20.00 to ja mogę dojechac dopiero.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Od kilku godzin jestem już w domu. I z tej, domowej strony ekranu dziękuję bardzo Asi i Maćkowi za miłe piwne chwile, w tle z erotyką międzygatunkową i krwawymi pieśniami, o krwawym tekście i z krwawym wokalem Irona .
I dyliżans za dyliżansem...mają kondycję, trza przyznać.
Bardzo mnie uradował widok Arcego, albowiem na żywo spotkanie planowaliśmy od lat ze dwóch...? Krótko, bo krótko, ale było. Kłaniam się w tym miejscu za transport do hotelu, pozdrawiam Basię . I Docenta.
A na koniec pozdrawiam Cię, Wodzu Zythumie, prowadź nas niestrudzenie na barykady...
Szkoda, że to wszystko tak krótko, zimno, itd., jednak spodziewam sie kolejnej wizyty w Warszawie w lutym. Do zobaczenia.
Idę, bo dyliżansu dawno nie było...Comment
Comment