jakem tybulec, póść mogie - i spytać, ale knajpa duża nie jest, to fakt, więc nie wiem, co szef powie. jeśli nie daj boże do 24 I ruszy liga i w ten piątek będzie jakiś mecz, to nie robiłbym sobie nadziei, bo wtedy dramatycznie rośnie frekwencja. aha, marusiu, czyli na razie nie idę, bo inne opcje jakieś się otworzyć mogą, tak?
2009.01.24, Warszawa, X(?) spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Po pierwsze, nie piątek, tylko sobota
Po drugie, mógłbyś wstępnie zapytać, to byśmy wiedzieli, czy taka opcja w ogóle istnieje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi...
Tylko ni cholery, nie pamiętam, kto to był....
Comment
-
-
To co, pisać do niego PW, maila, albo na gg?
Comment
-
-
Wszyscy byli. Ja się chcę go tylko zapytać, czy sprowadzi dla nas jakieś normalne piwo, bo przyznam szczerze, że jeśli miałby jakieś dobre butelkowe w rozsądnej cenie to chętnie bym tam chociaż zakończyła wieczór. Tak jak napisałam wyżej, browary restauracyjne to za duży wysiłek dla kieszeni w stosunku do oferowanego produktu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWszyscy byli. Ja się chcę go tylko zapytać, czy sprowadzi dla nas jakieś normalne piwo, bo przyznam szczerze, że jeśli miałby jakieś dobre butelkowe w rozsądnej cenie to chętnie bym tam chociaż zakończyła wieczór. Tak jak napisałam wyżej, browary restauracyjne to za duży wysiłek dla kieszeni w stosunku do oferowanego produktu.
Nas najprawdopodobniej nie będzie, o czym ze smutkiem zawiadamiam.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Nie o ten, o GONG. Ale ten lokal też sympatycznie brzmi, tylko to niepalenie... ja to dam radę, ale inni będą się męczyć. Za to pozostali "inni" będą zadowoleni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi(...) Wujciu, rezerwacja kilku stolików w Malince oznacza de facto rezerwację całego lokalu (...)
Zwłaszcza, że ja się muszę wypisać z tego spotkania - tak się okazało właśnie; kalendarz się trochę niezręcznie w tym roku ułożył...
Ale na samej Giełdzie będę, możliwe, że z pewną niespodzianką dla szczególnie zawiedzionych moją absencją pogiełdową...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jestem szczególnie zawiedziony Twoją absencją pogiełdową...
Oczekuję niespodziankibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A ktoś się w ogóle wybiera?
Coś czuję, że znowu jakaś improwizacja będzie w ostatniej chwili.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziJestem szczególnie zawiedziony Twoją absencją pogiełdową...
Oczekuję niespodziankiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
ja oczywiście będę na spotkaniu i na Giełdzie rzecz jasna, miejsce? Jest jeszcze kilka alternatyw, gdzie mozna napić się choćby Belfasta (Pod Rurą, Karczma przy pl. Zawiszy) ale są to lokaliki malutkie, więc ciężko będzie zmieścić tłum pogiełdowiczów.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment