2009.01.24, Warszawa, X(?) spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Może jeśli spotkanie - z przyczyn oczywistych - nie ograniczy się do jednego miejsca, to chyba warto wziąć pod uwagę fakt, iż akurat w dniach 23-25 stycznia w BlueCity na Jarmarku produktów regionalnych będzie gościł Koreb. Zapewne jak zwykle z lanym niefiltrowanym.
(http://www.bluecity.pl/wydarzenia/7,...nalnych.html#6)
Jakby co, to pietro wyżej (względem stanowisk Jarmarku) jest wiele ogólnodostępnych stolików, więc i usiąść można.
Okoliczność, o której tu wspominam nadaje się na fragment spotkania pogiełdowego; początkowy lub końcowy.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Taaaa... ale fajnie by było, jakby ktoś z Warszawy w końcu coś zaproponował, bo potem będziemy się snuli po Warszawie i niepotrzebnie trzeźwieli zamiast pićComment
-
Ja mam propozycję - NIE SPOTYKAJCIE SIĘ- bo skoro ja nie mogę, to Wy też nie możecie
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pochwalam tę propozycjębo ja też nie mogę...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
No coż, to trza będzie obrac jedyny słuszny kierunek... Kady. Z przelotem przez dobrego Chińczyka i ew. Bierhalle...
Aj Warsiawioki, wystarczyło się wynieśc, a integrowalnośc towarzystwa spadła do zera
Dick Laurent is dead.Comment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Gwoli ścisłości - pewnie będę wolny w sobotę koło 20-21szej, ale jak doświadczenie uczy - giełdowicze o tej porze są już "nie do dogonienia" przez trzeźwych obywateli
Ale jakby jeszcze byli jacyś twardziele, niech dadzą znacbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Przypominam tym, z którymi się umawiałam oraz informuję tych, których nie było, albo nie słyszeli, że SPOTKANIE POGIEŁDOWE ODBĘDZIE SIĘ
Jutro, czyli w poniedziałek, Bierhalle Arkadia, godz. 18.00.
Do zobaczeniaComment
-
Wobec braku zdecydowania i mglistych planów nie do końca jeszcze zaczadzonych części giełdowiczów postanowiłem z ray zjeść coś i dać nura do wyra na kilka godzin po giełdzie. w poniedziałęk niestety już będę odbębniać godziny w pracya bierhalle nawiedziliśmy tydzień temu. a przed giełdą browarmię. do zobaczenia w Krakowie lub Białej Podlaskiej
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2009-01-25, 18:23.Comment
-
Fajny ten termin jutrzejszy bo zdążyłem z Czech wrócić
Ale czy na spotkaniu pogiełdowym można wizytować nie odwiedziwszy wcześniej giełdy
Ostatnia zmiana dokonana przez Jurandofil; 2009-01-25, 18:49.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
-
No, to fajnie, że właśnie przeczytałam.
Cholera, że tak się wyrażę, a SMS-a wysłać wczoraj nie mogłaś???
A tak, przepadło, zdąrzyłam się umówić z kim innym i gdzie indziej, i w sprawach innych, choć równie ważnych, ale które to sprawy mogliśmy omówić w dzień inny bez szkody dla wszystkich, a tak za późno, by to odwołać. Zes...ło się!!!Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2009-01-26, 09:03.
Comment
-
Że co? Miałam smsa wysyłać do wszystkich, których na giełdzie nie było? Asiu....Comment
-